Ana sayfa Dizi Haberleri Son dizisiyle hüsran yaşayan İlhan Şen’in adı dev bir projeyle anılıyor!

Son dizisiyle hüsran yaşayan İlhan Şen’in adı dev bir projeyle anılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlhan Şen, başrolünü Burcu Özberk’le paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisiyle kariyerinde büyük bir çıkış yapmıştı. Ancak bir sonraki dizisi Sevmek Zamanı ile tam bir hüsran yaşadı. Şen’in yeni projesiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Son dönemin parlayan isimlerinden İlhan Şen, dizi dünyasına ilk adımı 2018 yılında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde canlandırdığı Şehzade Aleaddin rolüyle adım atmıştı. Ardından Şahin Tepesi dizisindeki Mete karakteri ile dikkat çekmişti.

İlhan Şen kariyerindeki en büyük çıkışı ise Burcu Özberk’le başrolleri paylaştığı Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam ile yapmıştı. Yayınlandığı dönem büyük tartışmalara yol açan dizi reytinglerde çok başarılı olmuştu. İlhan Şen Aşk Mantık İntikam dizisi sona erdikten sonra nefes almadan bu kez Sevmek Zamanı isimli dizinin başrolünde yer aldı.

Son dizisiyle hüsran yaşayan İlhan Şen’in adı dev bir projeyle anılıyor! 7

ATV’nin yaz dizisi olan Sevmek Zamanı’nda İlhan Şen başrolü Deniz Işın’la paylaştı. Ancak oldukça ağır bir konuya sahip olan romantik dizi ne yazık ki uzun süreli olmadı. Yaz döneminin düşük reytinglerine kurban giden Sevmek Zamanı dizisi, İlhan Şen hayranlarını da hayal kırıklığına uğrattı.

Son dizisiyle büyük hüsran yaşayan İlhan Şen’in adı şimdi yeni bir projeyle geçiyor. Bu iddiaya göre başarılı oyuncu Emre Konuk’un yapımcılığını üstleneceği Selahaddin Eyyubi dizisinde rol alacak. Kudüs’ü 88 yıllık Haçlı işgalinden kurtararak İslam dünyasının en önemli kahramanlarından biri haline gelen Selahaddin Eyyubi’nin hikayesi, Emre Konuk’un sahibi olduğu Akli Film tarafından Türkiye ile Pakistan ortak yapımı olarak çekilecek.

Türkiye’de çekilecek dizinin üç sezon olması planlandığı belirtildi. Dizide Türkiye’nin yanı sıra Pakistan’dan da oyuncular rol alacak.

İlhan Şen’in adı kısa süre önce bir başka projeyle daha anılmıştı. İlhan Şen’e en son Star TV’de yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli diziden teklif geldiği iddiası da ortaya atılmıştı. Ancak oyuncunun Ahmet isimli karakteri canlandırma konusunda isteksiz olduğu ve teklife sıcak bakmadığı belirtilmişti.