Ana sayfa Sosyal Medya Üçüncü Gün adlı sinema filmi için bir araya gelen Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin karakterlerini anlattı!

Üçüncü Gün adlı sinema filmi için bir araya gelen Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin karakterlerini anlattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin’in buluştuğu Üçüncü Gün isimli sinema filminin çekimleri başladı.

Çiftin setten gelen fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Hayranları iki ünlü oyuncuyu birbirine çok yakıştırdı. Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin, hem çok güzel bir uyum yakaladı hem de yüksek enerjileri ile de hemen dikkatleri üzerlerine çekti.

Filmde sosyal medyada tanışan bir çiftin hikayesi anlatılacak. İki ünlü oyuncu, filmin setini ziyaret eden Sabah Gazetesi’nden İlker Geziciye çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Üçüncü Gün adlı sinema filmi için bir araya gelen Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin karakterlerini anlattı! 8

Canlandırdığı ‘Elya’ karakteri gibi sosyal medya insanı olmadığının altını çizen Yağmur Tanrısevsin rolü ile ilgili şunları söyledi; “Elya, gastronomi mezunu. İzmir’de yaşıyor. İstanbul’da kariyer yapmak istiyor. Bir de ruh eşini bulma hayali var. Sosyal medyada biriyle tanışıyor ve aşık oluyor, onun ruh eşi olduğuna inanıyor. Ve bir gün buluşmaya karar veriyorlar. Ben gerçek hayatta ise çok sosyal medya insanı değilim, işim için kullanıyorum genelde.”

Üçüncü Gün adlı sinema filmi için bir araya gelen Berk Atan ve Yağmur Tanrısevsin karakterlerini anlattı! 9

Üçüncü Gün’de ‘Semih karakterini canlandıran Berk Atan “Senaryoyu okuduğumda en çok teyzelere güldüm. Benim de 4 teyzem var, ‘Teyze rolünü oynamak istiyorum’ dedim. Şakası bir yana, bana çok yakın bir durum bu”  dedi. ‘Üçüncü Gün’deki 3 teyzeden birini oynayan Nursel Köse ise “Mizahi tarafı güçlü, yan karakterleri dolu dolu görebildiğimiz bir film oluyor” diye konuştu.

Melih Dinçer yapımcılığında, Mustafa Kotan’ın yönettiği romantik komedi türündeki Üçüncü Gün filminin çekimleri Beykoz Cumhuriyetköy’de devam ediyor.