Ana sayfa Sosyal Medya Son günlerin en çok konuşulan ismi Pınar Deniz, içten itirafları ile dikkat çekti!

Son günlerin en çok konuşulan ismi Pınar Deniz, içten itirafları ile dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezonun gündemden düşmeyen ismi oldu Pınar Deniz. Kanal D ekranlarında yayınlanan hukuk temalı Yargı dizisiyle birlikte Deniz, uzun süredir ekranda aradığı fırsatı da yakalamış oldu! Vatanım Sensin ile kariyerinde bir çıkış yakalayan oyuncu, ardından başrolünde oynadığı Bir Deli Rüzgar tutmayınca ekrana ara vermişti.

2020 sezonunda Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda dizilerine konuk olan oyuncu, izleyenlere kendisini tekrar hatırlattı ve başarılı oyunculuğu ile tekrar konuşulmaya başlandı. Aynı yıl Burcu Biricik ile başrolünde oynadığı BluTV için çekilen İnsanlar İkiye Ayrılır filmindeki oyunculuğu ile de takdir topladı.

Ardından Netflix’in 2 sezon çekilen Aşk 101 dizisinde rol alan oyuncu, Yargı dizisi ile yeniden ekranlara döndü ve Avukat Ceylin karakterine hayat verdi. Aşk 101’de partnerlikleri çok başarılı bulunan Kaan Urgancıoğlu ile Yargı’da da partner olan Pınar Deniz, bu dizideki oyunculuğu ile pek çok ödülün de sahibi oldu.

Sezon boyunca dizi çekimlerinde yorulan oyuncu, hiç ara vermeden bu yaz marka elçisi olduğu Disney Plus’ın Avcı dizisinde oynamaya başladı. Ekranda onu Avukat Ceylin olarak izleyenler için özellikle çok şaşırtıcı bir rolle Disney Plus’ta yer alacak oyuncu. Avcı dizisinde bir seri katile hayat veren oyuncu, sıcak yaz günlerinde tatil yapmak yerine, kariyerinde yeni bir basamak olacak Avcı dizisinde rol almakta. Avcı ile Disney Plus’ın farklı ülkelerindeki izleyenlere de ulaşma şansını yakalayacak.

1993 Adana doğumlu olan oyuncu, şu sıralar kariyerinde güzel bir dönem yaşıyor. Son dönemin popüler isimlerinden olması nedeniyle de pek çok dergiye kapak oluyor, röportajlar veriyor. Son olarak Elle Türkiye için objektif karşısına geçen oyuncu, tatile gidemese de tatile gitmiş gibi mayolu, bikinili pozlarıyla dergide yer aldı.

Son günlerin en çok konuşulan ismi Pınar Deniz, içten itirafları ile dikkat çekti! 8

Ayrıca röportajıyla da dikkati çekin oyuncu, iç dünyasını hayranları, sevenleri, takipçileri ile paylaşmaktan da çekinmedi. Röportajında hayat üzerine çok kafa yorduğu anlaşılan Pınar Deniz, “Çok sevdiğim bir şarkı, gökyüzü dışında hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmeyeceğini söylüyor. Yaşadığım her duygu geçiyor ve geriye sadece yaşadığın o an ve hissi kalıyor” diyerek hayata bakışını da gösteriyor.

Son günlerin en çok konuşulan ismi Pınar Deniz, içten itirafları ile dikkat çekti! 9

Pınar Deniz’i yakından takip edenler, eğlenceli, samimi, neşeli hallerini de biliyor. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarda esprili kişiliğini de gözler önüne seriyor oyuncu. Ayrıca röportajda söylediği  sözleriyle de hayata bakışını ortaya koyan oyuncu, seçimlerini yaparken iç sesine güvendiği şeklindeki samimi itirafıyla da dikkat çekiyor…

Hayatının en dürüst ve en açık dönemini yaşadığını belirten Pınar Deniz, “Hissetmediğim, olmak istemediğim yerde kalmayıp, ruhuma iyi gelen, iç sesimin bana peşinden gitmem gerektiğini söylediği şeylerin arkasından gidiyorum” diyor…