Ana sayfa Sosyal Medya Ah Nerede’nin Zehra’sı Nil Keser, hayranlarının yorumlarını kaçırmıyor!

Ah Nerede’nin Zehra’sı Nil Keser, hayranlarının yorumlarını kaçırmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Ah Nerede dizisinin başrol kadın oyuncusu olan Nil Keser, kariyeri açısından çok önemli bir sınavın içinde. 1975 yılında çekilen Ah Nerede isimli Türk filminin dizi versiyonunda Zehra karakterini canlandıran genç oyuncu, iyi bir performans ortaya koyuyor.

Yıllar önce Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan ikilisinin birlikte rol aldığı Ah Nerede filmi genç oyuncu için de farklı duygular barındırıyor. İki başarılı sanatçının hayranı da olduğunu belirten Nil Keser, şimdi Gülşen Bubikoğlu’nun yıllar önce canlandırdığı bir karakterin yeni versiyonunda yer aldığı için de büyük bir şans buldu.

Nil Keser, artık iletişim olanaklarının artması nedeniyle de hem sosyal medyada hakkında yapılan yorumları takip etmeyi hem de google’da kendisini aratarak neler yazıldığına bakmayı da ihmal etmiyor.

Ah Nerede'nin Zehra'sı Nil Keser, hayranlarının yorumlarını kaçırmıyor! 7

Oyuncu, iletişimin artık çift taraflı olduğunun farkında ve gelen yorumları da okuyarak, hakkında neler yazıldığını önemsediğini gösterdi.

Nil Keser, bu konuda şunları söyledi: “Kendimi bir kere Google’ladım. Bakmayalı uzun bir süre oldu. Genelde sosyal medyayı kullanıyorum çünkü günümüzde izleyicilerle birebir iletişim kurabildiğimiz bir platform ve işimizle de artık fazlasıyla bağlantılı hale geldi. Elimden geldiğince yorumları okumaya çalışıyorum; hem eğlenceli oluyor hem de izleyiciyle birebir iletişime geçme fırsatı sunuyor.”