Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde izleyici bambaşka bir karakterle tanışacak!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde izleyici bambaşka bir karakterle tanışacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği gibinin çekimleri başlayıp tanıtımları yayınlandığında izleyenlerin dikkatini çeken bir yapım olmuştu. Özellikle senaryosunu Gani Müjde’nin yazıyor olması da diziye olan ilgiyi katladı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi de bir süre önce açıklanınca, meraklı bekleyiş de başladı…

Gani Müjde’nin güçlü kaleminden çıkan hikayesi ve önümüzdeki günlerde çokça konuşacağımız karakterlerin yer alacağı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, 21 Temmuz’da ilk bölümüyle ekranda olacak. Oyunculuğu ile rol aldığı her yapımda hayat verdiği karakterlerle konuşulan Ertan Saban, bu kez başrolde yer alırken, Sadi Payaslı olarak da gündemden düşmeyecek gibi görünüyor!

İlk tanıtımı ile birlikte Sadi Payaslı karakterinin, yaz aylarına damgasını vuracak bir karakter olacağı ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin hikayesi ile olduğu kadar oyuncuları ile de konuşulacak bir yapım olduğu şimdiden sosyal medyada yapılan yorumlardan da belli oluyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde izleyici bambaşka bir karakterle tanışacak! 8

Bir süredir ekranda olmayan ve izleyenlerin özlediği başarılı oyuncu Özge Özberk ile birlikte, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle ilk kez ekrana gelen ve başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çeken Nilsu Berfin Aktaş da dizinin kadrosunda.

Ertan Saban, Netflix için çekilen ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin başrolünde yer aldığı Yakamoz S-245 dizisindeki performansı ile de çok beğenilmiş ve izleyenlerin övgü dolu yorumlarını almıştı. O dizide bir denizaltı subayına hayat veren Ertan Saban, bu kez suç dünyasına karışmış ancak bir şekilde hayatını değiştirerek öğretmen olduğu okuldaki gençlere kol kanat geren Sadi Payaslı rolüyle ekrana dönüyor.

Mafyanın hızlı adamlarından biri olan ve nam salan Sadi Payaslı’nın, daha sonra saf değiştirip polisle yaptığı işbirliği sonucu tanık koruma programına alınması, kimliğini değiştirip yepyeni bir hayata başlaması ve bir coğrafya öğretmeni olmasından sonra yaşadıkları konu ediliyor dizide.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde izleyici bambaşka bir karakterle tanışacak! 9

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’de Sadi Payaslı, görev yaptığı okula ıslah evinden gelen beş genci kanatları altına alırken, bu gençlerle birlikte başka maceralara sürükleniyor. Bu arada Payaslı’nın yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı sevgilisi ortaya çıkıyor.

Farklı hikayesi, kahramanları, karakterleri ile yakında izleyiciyle buluşacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi dizisi, fragmanıyla, tanıtımlarıyla ekran başındakileri çoktan yakalamış görünüyor! Dizide ekrana en son Bir Annenin Günahı dizisiyle gelen Özge Özberk’in de yer alması, kendisini özleyen ve bekleyen hayranları için heyecanlı bir süreci beraberinde getirmekte.

Başrolde genç kuşağın başarılı oyuncularından Devrim Özkan’ın da yer aldığı dizide ayrıca Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez de rol alıyor.

Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı karakteri, yeni bir fenomen karakter olmaya aday olduğunu tanıtımlarla ortaya koydu! Sarsılmaz adalet duygusu ile ıslah evinden gelen ve hayata bir sıfır geride başlamış gençlere kol kanat geren Sadi Payaslı ismini, önümüzdeki günlerde çokça konuşacağız…