Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar dizisinin başrolü Nurgül Yeşilçay’ın kaza izi çenesinde!

Son Nefesime Kadar dizisinin başrolü Nurgül Yeşilçay’ın kaza izi çenesinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinin başrolünde yer alan Nurgül Yeşilçay, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile bir kaza geçirdiğini duyurdu. Oyuncu, kendi kullandığı aracı ile yaşadığı kazada ağzından ve çenesinden yaralandı.

Ağzına ve çenesine dikişler atıldığını belirten oyuncu, büyük bir kaza atlattığını yazınca, hayranları da çok korktu ve güzel dileklerde bulundu. Dizinin setinde de oyuncunun hastanede geçirdiği süreç nedeniyle bazı aksamalar yaşandı. Ancak dizinin yayınları devam ediyor. Son Nefesime Kadar 3. bölümü ile 9 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Nurgül Yeşilçay hayranları ise bu kazanın izlerini ilerleyen bölümlerde ekranda görebilecek. Oyuncunun çenesine ve ağzına atılan dikişlerin izleri makyaj ile kapatılacaktır ama ekranda da dikkatli izleyiciler bir fark bulabilir.

Nurgül Yeşilçay, “Kendi kullandığım araçla büyük bir kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bi süre daha devam edecek” diyerek dizi çekimlerinde de bu hasar ile yer alacağını ifade etmiş oluyor.

Oyuncu, görüntüsü için ‘biraz yamuğum’ diyerek gülümsetirken, sağlık durumunun da gayet iyi olduğunu belirtti.

Nurgül Yeşilçay’ın emniyet kemeri takma konusundaki uyarısı da önemli. Oyuncu, “Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen” diyerek dizideki komiser Mihre karakterine de uygun bir kamu spotu paylaşmış oldu.