Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’i izleyiciyle buluşturacak Dünyayla Benim Aramda ne zaman yayınlanacak?

Demet Özdemir’i izleyiciyle buluşturacak Dünyayla Benim Aramda ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok yakında Türkiye’deki yayına başlayacak Disney Plus’ın çekimlerine başlanan ikinci dizisi Dünyayla Benim Aramda setinde hummalı çalışma devam ediyor. Herkes dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

Arka arkaya dev anlaşmalara imza atan Disney Plus’ın sete çıkan ikinci dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimlerine son hızla devam ediliyor. MF Yapım tarafından çekilen ve Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’u başrollerde bir araya getiren dizinin ne zaman ekrana geleceği ise büyük merak konusu.

Disney Plus’ın ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlayacağı belirtiliyor. Dünya’yla Benim Aramda dizisinin yayınının ise yıl sonunu bulacağı belirtiliyor. Dijital platformun çekimine ilk başlanan ve sona eren dizisi Kaçış. Başrollerinde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun olduğu dizinin Gaziantep’te devam eden çekimleri birkaç hafta önce sona ermişti. Dolayısıyla Kaçış’ın, Disney Plus’ta yayınlanacak ilk Türk dizisi olacağı tahmin ediliyor.

Demet Özdemir’i izleyiciyle buluşturacak Dünyayla Benim Aramda ne zaman yayınalanacak? 72

Dijital platformun kesinleşen üçüncü dizisi ise Can Yaman’ın başrolünde oynayacağı dizi. Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin çekimlerine çok yakında başlanması bekleniyor. Çekimler için Can Yaman’ın İtalya’daki programını tamamlaması bekleniyor. Dizide rol alacağı söylenen dünya çapında ünlü yabancı kadın oyuncunun kim olacağı ise hala açıklanmadı.

Bu arada Dünyayla Benim Aramda dizisinin oyuncu kadrosuna bir ünlü isim daha katıldı. Son gelen haberlere göre ikinci erkek başrol için Metin Akdülger ile anlaşıldığı öğrenildi. 2013-2015 yıllarında yayınlanan Medcezir ile çıkış yakalayan başarılı oyuncu, Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisindeki performansıyla da adından sıkça söz ettirdi.

Yönetmenliğini Hülya Gezer’in üstlendiği dizinin senaryosunu Pınar Bulut yazacak. Dizide kadrosunda ayrıca Zerrin Tekindor, İbrahim Selim ve Melisa Döngel gibi önemli isimler yer alacak. Metin Akdülger, dizide hikayeye daha sonra katılacak olan Kenan karakterine hayat verecek.