Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizi nedeniyle Fox TV’ye tepkili olanlar, Benim Adım Farah ile huzur bulacak!

Son Yaz dizi nedeniyle Fox TV’ye tepkili olanlar, Benim Adım Farah ile huzur bulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz’ın unutulmaz hikaye gücü bu sefer Benim Adım Farah dizisine yarayacak! Hikayesi çok etkili olan Son Yaz dizisi unutulmaz projelerden birisi oldu. Özellikle de ikinci sezonunda erken final yapılması, hikayeyi çok seven izleyicilerde derin bir yara bıraktı. Bu erken final nedeniyle hala Fox TV’ye çok kızgın olan geniş bir izleyici topluluğu var. Şimdi bu izleyicilerin dikkatini çekecek yeni bir Fox TV dizisi geliyor.

Benim Adım Farah isimli yeni aksiyon dizisinin başrollerinde Engin Akyürek ile Demet Özdemir bulunuyor. Hem iki etkili oyuncunun bir araya gelmesi hem de Son Yaz dizisini unutulmaz yapan hikayeyi oluşturan senaristlerin Benim Adım Farah dizisini yazmaları önemli detaylar olarak öne çıkıyor.

Son Yaz dizi nedeniyle Fox TV'ye tepkili olanlar, Benim Adım Farah ile huzur bulacak! 8

Farah karakterinde Demet Özdemir’i izleyeceksiniz. Tahir olarak ise Engin Akyürek izleyicilerin karşısına bir mafya karakteriyle çıkacak. Farah karakteri İran asıllı birisi ve mafya için temizlikçilik yapan bir kadın. Hasta oğlu için bunlara katlanmak zorunda kalan Farah’ın bir cinayete tanıklık etmesi ile birlikte değişen hayatı izleyicileri çok etkileyecek.

Fırat Tanış’ın başkomiser Mehmet karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacağı yeni dizi Benim Adım Farah için ön hazırlıklar devam ediyor.

Toplam 26 bölüm süren; Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Funda Eryiğit gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Son Yaz dizisinin senaristleri şimdi de Benim Adım Farah için bir araya geldi.

Son Yaz dizi nedeniyle Fox TV'ye tepkili olanlar, Benim Adım Farah ile huzur bulacak! 9

Deniz Dargı, Cenk Boğatur ile Cem Görgeç’in Benim Adım Farah dizisinin hikayesini yazmaları, bu yapımın güçlü bir senaryo ile izleyicilerin karşısına çıkacağının en önemli işareti oldu.

Son Yaz dizisinin kısa sürede öne çıkması ve erken finali sonrasında oluşan büyük tepkinin altında, hikaye gücü yatıyordu. İzleyiciler diziye o kadar çok bağlanmıştı ki, böyle bir ortamı yaratmak senaristler için hiç de kolay bir iş değil.

Son Yaz dizisinin senaristlerinin şimdi de Benim Adım Farah’ı yazmakta olmaları, Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrolde buluşmaları kadar önemli bir detay olarak gözüküyor.