Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde bir yanda aşk, diğer yanda gerginlik!

Son Yaz dizisinde bir yanda aşk, diğer yanda gerginlik!

tarafından ker_def

Son Yaz dizisi yayınlanan 5 bölümü ile büyük ilgi gördü ve Cuma akşamları için de alternatif bir dizi oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile dikkatleri çeken yapımda, gerçekçi hikaye kurgusu da büyük dikkat çekiyor… Son Yaz dizisinin 6. yeni bölümü ise 5 Şubat Cuma akşamı yeni bir heyecan dalgası olacak.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 6. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Canan ve Selim arasında ipler iyice kopuyor. Selim ile Akgün ise daha da birbirlerine yakınlaşıyor. Yağmur ile Akgün arasında başlayan elektriklenmenin nereye varacağı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Peki Son Yaz dizisinin 6. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? Canan, Akgün’ün gerçek kimliğini öğrenmiştir ve Selim’e çok kızgındır. Selim ve Akgün’ün gitmesini talep eden Canan, onlar gidene kadar çocuklarla beraber Emel’lere yerleşir.

Selim, bir yandan Canan’ın boşanmak için tekrar harekete geçmesi, diğer yandan yaptığı operasyonun başarısız olması yüzünden çok gergindir.

Selim başarısız operasyonu tersine çevirmek için baskın yaptığı uyuşturucunun peşine düşer, Akgün’ün de yardımını ister. Akgün ise Soner’in sıkıştırmasıyla Latif’in yerini öğrenmek ve Selim’in olanları ortaya çıkarmasını engellemek zorundadır.

Yağmur, Akgün’ün kendisini öpmeye kalkmasını aklından çıkarmaya çalışırken aynı zamanda Akgün’den uzak durmaya çalışır. Ama Altay’ın, annesinin kararından sonra kötü etkilenip ortadan kaybolması onu, yeniden Akgün’le yan yana getirir.