Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde bir yanda aşk diğer yanda irkilten tokat

Son Yaz dizisinde bir yanda aşk diğer yanda irkilten tokat

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizileri arasına katılan Fox TV’nin Son Yaz dizisinde şimdiye kadar 3 bölüm yayınlandı. Çeşme’de çekimleri devam eden dizinin şimdiye kadar geniş bir izleyici grubunu etkilediği görülüyor. Reytingleri de iyi gelmekte olan dizinin 4.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak.

Akgün karakterinde Alperen Duymaz’ın müthiş bir karakter sunumu ortaya koyduğu projede, Hafsanur Sancaktutan ile başarılı bir dizi çifti olmaları da izleyicileri ekran başına taşıyan önemli bir etken konumunda. Hikayenin gerçekçi olması ve meraklandırması, güçlü oyunculuk performansları ile de buluşunca Son Yaz dizisi 2021 yılı için dizi hayranlarına büyük bir sürpriz yapmış oldu.

Ali Atay’ın Selim Kara karakterinde uzun bir aradan sonra dizi setlerine dönmesi de hayranlarını mutlu etti. Funda Eryiğit’in Bir Başkadır’daki iyi oyunculuğunun ardından Son Yaz’da da kendini gösterdiği ortada. 4 başrol oyuncusunun sürüklediği dizide Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Emre Karayel gibi önemli isimler de bulunuyor.

Son Yaz’ın 4. yeni bölümü bu akşam farklı duyguları bir arada yaşatacak. İzleyiciler hem aşkın kıvılcımlarını görecek hem de Selim’in Akgün’e attığı tokat ile irkilecek… Son Yaz’ın 4. bölümünden yayınlanan yeni görüntüler de hikayenin iyice derinleşmeye başladığını anlatıyor. Yeni görüntülerin youtube trendler listesinde 8. sıraya kadar yükselmesi de ilginin yüksekliğini anlatmaya yetiyor.

İşte 22 Ocak Cuma yani bu akşam yayınlanacak olan Son Yaz 4. bölümden 2. fragman ve bölümün özet bilgileri: