Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisine, Menajerimi Ara dizisinden korona paniği sıçradı! 3 gün beklenecek!

Son Yaz dizisine, Menajerimi Ara dizisinden korona paniği sıçradı! 3 gün beklenecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Koronavirüsün dizi setlerinde ortaya çıkmasıyla kısa süreli bir panik yaşanıyor. Bir süredir pek çok setten oyuncuların ya da çalışanların koronaya yakalandıkları haberleri gelmekte. Alınan bütün tedbirlere karşın önüne geçilemiyor. Tüm önlemler, şartlar sağlansa da neredeyse 100 kişinin çalıştığı setlerde hemen her gün bir korona haberi ortaya çıkıyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinde bu durum ortaya çıkmıştı. Dizinin usta ismi Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronaya yakalandığı, evinde dinlendiği ve durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

Son Yaz dizisine, Menajerimi Ara dizisinden korona paniği sıçradı! 3 gün beklenecek! 8

Yine aynı dizinin iki oyuncusu Ahsen Eroğlu ve Bedir Bedir’in de testlerinin pozitif çıktığı şeklinde medyada haberler yer aldı ama bu konuda bir açıklama yapılmadı. Çekimlerine ara verilen dizinin bu hafta da tekrarı yayınlandı.

Ancak son olarak Menajerimi Ara dizisinin oyuncularından Deniz Can Aktaş’ın da testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgide Aktaş’ın tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun da iyi olduğu belirtilmekte.

Fakat Deniz Can Aktaş’ın koronavirüse yakalanması, Son Yaz dizisinin setine de yansıyabilir! Zira oyuncunun kendisi gibi oyuncu olan ve şu sıralar Alperen Duymaz ile Son Yaz dizisinde oynayan sevgilisi Hafsanur Sancaktutan’a da test yapıldığı öğrenildi.

Son Yaz dizisine, Menajerimi Ara dizisinden korona paniği sıçradı! 3 gün beklenecek! 9

Sancaktutan’ın testinin negatif çıktığı ancak önlem amaçlı 3 gün sonra yeniden bir test yapılacağı, bu nedenle sete çağrılmadığı ve daha sonra yapılacak testin sonucunun beklendiği ifade ediliyor.