Ana sayfa Sosyal Medya “Yasak Elma’mıza hoşgeldin!” Eda Ece’yi mutluluktan uçuran o isim çekimlere başladı

“Yasak Elma’mıza hoşgeldin!” Eda Ece’yi mutluluktan uçuran o isim çekimlere başladı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma, dün akşam ekrana gelen 85. bölümün ardından adeta yeniden dizayn ediliyor! Diziden ayrılan karakterlerin yerine yenileri gelmeye başlayacak bir kaç bölüm sonra. Bu isimlerden bazıları kısa bir süre önce belli olmuştu.

Önce gidenlerden başlayalım; dizinin ana karakterlerinden Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun, merdivenden düştü ve gelecek haftaki bölümde cenazesini izleyeceğiz. Barış Kılıç’ın oynadığı Kaya, Ender’i ve şehri (ve belki ülkeyi, net bir bilgi yok) terk etti gitti

Erim ve Lila karakterleri Londra’ya eğitime gönderilirken, Yiğit’in de babası ile yeni bir hayat kuracağı ve gideceği öğrenildi. Kerim ise Mert ve Halit’in oyunlarıyla tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Bu karakterlerin yerine şimdi bambaşka karakterler geliyor. Muhtemelen Halit’i aratmayacak dizinin yeni adamı Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali olacak. Ünlü oyuncu, kısa bir süre önce çekimlere başladı ve Şevval Sam ve Eda Ece ile aşağıdaki pozu vermişti.

"Yasak Elma'mıza hoşgeldin!" Eda Ece'yi mutluluktan uçuran o isim çekimlere başladı 9

Ayrıca dizinin bir başka yeni ismi de Berk Oktay oldu. Hasan Ali’nin oğlu Çağatay olarak diziye katıldı. Oyuncu, Savaşçı dizisinden ayrıldığını duyurmuş, ardından Yasak Elma’ya geçtiği öğrenilmişti.

Bir başka isim ise Gülenay Kalkan Ünlüoğlu. Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun eşi. Bir süredir projelerde yer almayan Ünlüoğlu, eşini kaybetmenin ardından zor günler yaşıyor. Bu süreçte kendisine destek veren dostlarından birisi de Eda Ece idi.

Eda Ece zaman zaman Gülenay Kalkan ile fotoğraflarını da paylaşıyordu. Dostlukları derin olan iki oyuncu, Yasak Elma dizisinde buluşuyorlar. Bu buluşma en çok Eda Ece’yi sevindirdi. Ne kadar mutlu olduğunu takipçileriyle paylaştı…

Bu paylaşımla birlikte Gülenay Kalkan’ın da çekimlere başladığı öğrenilmiş oldu.

Ece, sevincini aşağıdaki paylaşımlarına işte böyle yansıttı…

"Yasak Elma'mıza hoşgeldin!" Eda Ece'yi mutluluktan uçuran o isim çekimlere başladı 10

"Yasak Elma'mıza hoşgeldin!" Eda Ece'yi mutluluktan uçuran o isim çekimlere başladı 11