Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz mı, Kefaret mi yoksa Sen Çal Kapımı mı final yapacak? Fox TV’de karar zamanı!

Son Yaz mı, Kefaret mi yoksa Sen Çal Kapımı mı final yapacak? Fox TV’de karar zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunda Fox TV ekranında diziler konusunda müthiş bir yarış var. Kanalın kendi dizileri arasındaki yarıştan bahsediyoruz. Reytingleri düşen, izleyici ilgisini kaybetmeye başlayan yapımın kanalda yeri yok. Bu nedenle de her yapım yüksek reytingler getirmeli ve ilgi de hiç düşmememi…

Masumiyet ve Savaşçı dizileri yakında Fox TV ekranında yerini alacak. Ancak kanalın sadece 1 günü boş. Çarşamba akşamları yayınlanan Zümrüdüanka bittiğinden bu yana yeni bir dizi gelmedi. Ancak Savaşçı ve Masumiyet dizileri için Şubat ayında ilk bölümlerin yayınlanması bekleniyor. Fox TV’de dizi izleyenler bu gerçeğin farkında ve hangi yapımın final yapacağını da merakla bekliyor…

Öncelikle hangi dizi bitmez diyelim? Pazartesi akşamları Yasak Elma bitmez. Salı akşamları Baraj dizisi iyi gidiyor, o da bitmez. Çarşamba zaten boş gün. Perşembe akşamları Mucize Doktor’un yeri sağlam. Kaldı 3 dizi…

Son Yaz mı, Kefaret mi yoksa Sen Çal Kapımı mı final yapacak? Fox TV'de karar zamanı! 7

Cuma Son Yaz, Cumartesi Sen Çal Kapımı ve Pazar Kefaret dizileri var. Bu 3 dizi arasında Kefaret şimdilik en iyi durumda olan yapım. Son Yaz, geçen hafta reytingleri düştüğü için sıkıntılı bir pozisyona girmişti ama bu hafta reyting yükseltir ise sorun yaşaması pek de beklenmiyor.

Son Yaz mı, Kefaret mi yoksa Sen Çal Kapımı mı final yapacak? Fox TV'de karar zamanı! 8

Kefaret ve Son Yaz’ın performanslarını bir miktar artırması yeterli olurken, Sen Çal Kapımı ise uzun süredir ortalama reytinglerle yoluna devam ediyor. 4’lü oranlarda süren romantik komedi dizisi, şu aşamada final yapmaya en güçlü aday olarak duruyor. Ayrıca Sen Çal Kapımı’nın bu haliyle gelecek sezon devam etmesi de pek mümkün değil. Hikaye zaten iyice uzadı ve izleyici de sıkılmaya başladı.

Son Yaz mı, Kefaret mi yoksa Sen Çal Kapımı mı final yapacak? Fox TV'de karar zamanı! 9

Fox TV, Savaşçı dizisinin yenilenen kadrosu ile 5. sezonuna çok güveniyor. Dizinin zaten doğal bir izleyici kitlesi de hazır ve merakla yeni bölümler bekleniyor.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolündeki Masumiyet dizisi de çok iddialı bir yapım ve 2021 yılının en önemli dizilerinden birisi olması da şaşırtıcı olmayacak.

Bakalım Fox TV, yakın zaman sonra başlayacak olan bu iki dizisi için yayındaki hangi yapımdan vazgeçecek? Şubat ayı içinde bu kararın verilmesi beklentiler arasında bulunuyor.