Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ile Murat Boz’dan Altın Kelebek Ödülleri’ne Zeytin Ağacı tepkisi!..

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz’dan Altın Kelebek Ödülleri’ne Zeytin Ağacı tepkisi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  48. Pantene Altın Kelebek Ödül  Töreni önceki akşam gerçekleşti. Törende, halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucunda pek çok kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Bu yıl, ‘En İyi Dijital Dizi Ödülü’nün sahibi Dünyayla Benim Aramda oldu. Disney Plus’ta yayınlanan dizide Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve MetinAkdülger başrolde yer alıyor.

48. Altın Kelebek Ödül Töreni’nin gerçekleştiği sıralarda şarkıcı ve oyuncu Murat Boz’un yaptığı bir paylaşım ise Boz’un Tuba Büyüküstün ile başrolü paylaştığı Netflix’de yayınlanan Zeytin Ağacı dizisini gündeme getirdi.

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'dan Altın Kelebek Ödülleri'ne Zeytin Ağacı tepkisi!.. 7

Murat Boz’un instagram hesabından yaptığı paylaşımı Tuba Büyüküstün’de kendi hesabında yayınladı. Murat Boz’un bu paylaşımı, Altın Kelebek Ödül Töreni’nde, başrolünü oynadığı Zeytin Ağacı dizisi yerine, Dünyayla Benim Aramda dizisine “En İyi Dijital Dizi Ödülü”nün verilmesine tepki olarak yorumlandı.

Murat Boz’un İngilizce yaptığı paylaşımda; “Dizimize en anlamlı ödülü dünyanın her yerinden bizi milyonlarca saat izleyen seyircilerimiz verdi. Bu yüzden bizimle olduğunuz ve bizi desteklediğiniz için tekrar teşekkür ederiz, size minnettarız” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

OGM Pictures imzalı  Zeytin Ağacı dizisi, geçtiğimiz Temmuz ayında Netflix’de yayınlandı. Dizi, yayınlandığı dönem  100 milyon saat izlenme oranıyla büyük ses getirdi.