Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Annemizi Saklarken dizisi çok etkili bir başlangıç yaptı!

Star TV’nin Annemizi Saklarken dizisi çok etkili bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başlayan Annemizi Saklarken, çarşamba akşamlarının yeni alternatif yapımı olarak öne çıkıyor. Hande Doğandemir ile Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizinin iyi bir açılış yaptığını söyleyebiliriz.

Annemizi Saklarken farklı bir hikaye kurgusu ile ve etkileyici oyuncu kadrosuyla ilk duyurulduğu zaman ilgi çekti. Sonraki süreçte dizinin hikayesinin çocukları için her şeyini veren anne algısını değiştirecek bir noktada olması da farklı bir iş olarak öne çıkacağını gösterdi.

Zengin koca avcısı görüntüsü ve çocukları ile de yeterince ilgilenmeyen bir anne portresinin ortaya konulacak olması Annemizi Saklarken projesine dikkatleri çekti. Sosyal medyada da diziye yönelik çok olumlu yorumlar yapıldı.

İlk bölümün yayınlanmasıyla birlikte twitter ortamında binlerce paylaşım yapıldı. Kısa sürede gündemin ilk sırasına yerleşen Annemizi Saklarken, Star TV’nin bugüne kadar beklediği izleyicilerle etkileşim sağlayabilen bir dizi olarak görülüyor.

Star TV'nin Annemizi Saklarken dizisi çok etkili bir başlangıç yaptı! 7

Hikayeyi fantastik olarak nitelendiren diziyi izleyenler, memnun olduklarını ve beğendiklerini belirten binlerce yorum yaptı. Kaliteli bir dizi olduğunu belirten hayranlar, Kutsi ile Hande Doğandemir ikilisini dizi partneri olarak çok iyi bulduklarını belirten yorumlar yaptı.

Dizinin ilk bölümünde hemen hikayeye giriş yapılması, izleyicilerin direk olaylarla karşılaşması ve Handan karakterinde Hande Doğandemir’in de çok başarılı bir iş çıkarması dizinin öne çıkmasını sağladı.

Kutsi’nin yer aldığı dizilerin uzun ömürlü olduğunu bilen hayranları, hem oyunculuğunu övdü hem de Annemizi Saklarken projesinin de uzun süren bir dizi olması temennisinde bulundu.

Annemizi Saklarken 2. bölümü ile 15 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak ve yine çok etkili sahneler yaşanacak.