Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden üst üste yeni dizilerde adını başrole yazdırıyor!

Songül Öden üst üste yeni dizilerde adını başrole yazdırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden son dönemde birbiri ardına projelere adını yazdırarak hayranlarına farklı portreler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay final yapan Oğlum isimli dizideki etkili performansı ile göz dolduran oyuncunun hem Atatürk hem de Nomen isimli diziyle anlaşması da hayranları için iki yeni müjde oldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatılacağı ve 2023 yılında izleyicilerle buluşacak olan Atatürk dizisi için özel bir hazırlık süreci yaşanıyor. Songül Öden’in Atatürk’ün annesi Zübeyde hanım karakterini canlandıracağı dizi için Aras Bulut İynemli’nin son aylarda çok yoğun bir hazırlığı olduğu biliniyor.

Atatürk’ün farklı dönemlerinde farklı oyuncuların canlandıracağı bilgisini de Aras Bulut İynemli vermişti. Atatürk dizisinde Zübeyde hanım olarak izleyeceğimiz Songül Öden ayrıca Disney Plus için bir başka dizi ile de anlaşma yaptı.

Halit Ergenç’in başrolünde yer aldığı Nomen isimli yeni dijital dizinin de başrolünde yer alan Songül Öden, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Uysallar isimli Netflix dizisiyle de çok konuşulmuştu.

Songül Öden üst üste yeni dizilerde adını başrole yazdırıyor! 7

Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Gümüş dizisini yaparak Türk dizilerinin dünyanın birçok ülkesine yayılmasında öncü rolü üstlenen Songül Öden, aradan geçen yıllar içinde yine birçok projeyle Türkiye’nin gururu olan isimlerden birisiydi.

Şimdi de ünlü oyuncuyu Disney Plus gibi bir eğlence devinin projelerinde görmek hayranlarını çok memnun ediyor. Hem Atatürk dizisinin hem de Nomen isimli yapımın oyuncunun yurt dışındaki popülerliğine çok olumlu katkılar yapması da bekleniyor.

Songül Öden ayrıca geçtiğimiz yıllarda Lal Hayat isimli tek kişilik gösterisiyle sahnelerde yer almış ve tiyatro deneyimi ile de hayranlarını bir hayli memnun etmişti.

Şimdilerde dizilere ağırlık veren oyuncu, aynı yıl içinde 3-4 farklı karakter ile izleyicilerin karşısına çıkmak gibi zorlu bir süreci de başarıyla sürdürüyor.