Ana sayfa Dizi Haberleri Setlerde görünmez tehlike! Furkan Andıç, Miray Daner ve Çağlar Ertuğrul’dan sonra Songül Öden ile İsmail Hacıoğlu da yaralandı!

Setlerde görünmez tehlike! Furkan Andıç, Miray Daner ve Çağlar Ertuğrul’dan sonra Songül Öden ile İsmail Hacıoğlu da yaralandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aksiyon sahnelerinde yaşanan kazalar ya da oyuncuların bu tür rollerde çok fazla oynamamasının getirdiği sorunlar zaman zaman gündeme geliyor. Teşkilat dizisinde Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul bu konuda bazı sorunlar yaşayan isimlerin başında geliyor.

Bir ara sette yaşadığı kazalar nedeniyle sağlık sorunları yaşayan ve fizik tedavi olmak zorunda kalan Çağlar Ertuğrul, ikinci sezon finali ile diziye veda etti ama sağlık sorunları hala sürüyor. Hem ayağında hem omuzunda sorun yaşadığını ve vücudunun başka bölgelerinde de yaralanmalar olduğunu söyleyen oyuncu, hala tedavisini yaptırıyor.

Setlerde görünmez tehlike! Furkan Andıç, Miray Daner ve Çağlar Ertuğrul'dan sonra Songül Öden ile İsmail Hacıoğlu da yaralandı! 10

Benzer bir durumu Kara Tahta dizisinde Furkan Andıç da yaşadı. Sette ayağından sakatlanan oyuncu, menisküs ameliyatı olmak durumunda kalmıştı. Sette yaşanan bu kaza sonrasında bir süre hastanede kalan ve sonrasında yeniden dizi çekimlerine geri dönen oyuncu, hayranlarını bir hayli üzmüştü.

Ayrıca Kara Tahta dizisinin setinde dizinden yaralanan Miray Daner ile partneri Furkan Andıç’ın setteki pozları da akıllardan çıkmayan bir detaydı.

Setlerde görünmez tehlike! Furkan Andıç, Miray Daner ve Çağlar Ertuğrul'dan sonra Songül Öden ile İsmail Hacıoğlu da yaralandı! 11

Sette yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. 49 isimli sinema filminin çekimleri sırasında bir patlama sahnesinde İsmail Hacıoğlu yaralandı. Başarılı oyuncu, IŞID’in rehin aldığı Musul Konsolosluğu’ndaki 49 Türk vatandaşının kurtarılması hikayesinde ajan rolüyle yer alıyor. Tehlikeli sahnelerin de çekildiği film sırasında büyük bir kaza yaşandı.

Kilis’te yapılan çekimler sırasında yaşanan bu kaza ucuz atlatıldı. Fünyenin erken patlatılması nedeniyle yüzünden ve vücudunun bazı yerlerinden yaralanan İsmail Hacıoğlu’nun sağlık durumunda önemli bir sıkıntı yok.

Setlerde görünmez tehlike! Furkan Andıç, Miray Daner ve Çağlar Ertuğrul'dan sonra Songül Öden ile İsmail Hacıoğlu da yaralandı! 12

Bir başka set kazası haberi ise Nomen isimli Disney Plus dizisinin setinden geldi. Çekimler sırasında Halit Ergenç’in eşini canlandıran Songül Öden görünmez bir kazanın kurbanı oldu.

Çekimlerin yapıldığı aracın kaza moduna geçip airbag’lerinin aniden açılması üzerine Songül Öden’in koltukta sıkıştığı ve vücudunun bazı bölgelerinden yaralandığı ortaya çıktı. Oyuncu hastanede kontrolleri sonrasında yeniden işine geri döndü.

Setlerde görünmez tehlike! Furkan Andıç, Miray Daner ve Çağlar Ertuğrul'dan sonra Songül Öden ile İsmail Hacıoğlu da yaralandı! 13

Ancak dizi veya sinema filmi setlerinde aksiyon sahneleri çekmenin ne kadar zor ve tehlikeli olduğu da bir kez daha ortaya çıktı.

Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı sinema filmi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 2014 yılında yaşanan bu olayda, 49 Türk vatandaşını nasıl kurtardığının hikayesi olarak ilgiyle bekleniyor.