Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden’i düğünde ünlü dostları yalnız bırakmadı…

Songül Öden’i düğünde ünlü dostları yalnız bırakmadı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Oyuncu Songül Öden, uzun süredir birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile geçtiğimiz gün dünyaevine girmişti.

Sade bir nikah töreniyle evlenen Öden’in mutlu gününün fotoğrafları da medya ile paylaşılmıştı.

Düğüne katılan Songül Öden’in ünlü dostları ise instagram hesaplarından bu mutlu günün haberini takipçileriyle de paylaştılar.

Bu isimlerden birisi de Demet Evgar’dı. Evgar, bir süredir beraber olduğu Levent Babataş ve yakın dostları Esra Dermancıoğlu ile düğüne giderken çekilen bir fotoğraflarını paylaştı önce.

Songül Öden'i düğünde ünlü dostları yalnız bırakmadı... 11

Daha sonra Songül Öden ve eşi Arman Bıçakçı ile çekilen mutlu günün bir pozunu daha paylaştı. Oyuncu Esra Bezen de fotoğrafta yer aldı.

Songül Öden'i düğünde ünlü dostları yalnız bırakmadı... 12

Aile arasında bir törenle evlenen Öden ve Bıçakçı’nın nikahını Beşiktaş Belediyesi Evlendirme Dairesi müdürü Osman Şener Kurtoğlu kıyarken, Songül Öden’in nikah şahitliğini Arzum Onan ve Esra Dermancıoğlu , Arman Bıçakçı’nın ise Sevan Bıçakçı ve Osanna Olgun üstlendi.

Songül Öden'i düğünde ünlü dostları yalnız bırakmadı... 13

Nikahında, Barrus Landon marka gelinlik ve Gaios marka taç tercih eden güzel oyuncunun, gelin makyajı Selen Karabulut, saçını Sedat Temur, styling ise Onur Gürbiz’e ait.

Songül Öden'i düğünde ünlü dostları yalnız bırakmadı... 14 Songül Öden'i düğünde ünlü dostları yalnız bırakmadı... 15