Ana sayfa Dizi Fragmanları Sonrasını bilmenin imkansız olduğu dizinin adıdır Mahkum!

Sonrasını bilmenin imkansız olduğu dizinin adıdır Mahkum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi izleyicisi hikayenin gidişatına bakarak bir yapımın gelecek bölümleri hakkında fikir sahibi olabilir ama Mahkum dizisi bu yapımlardan birisi değil. Fox TV ekranında yayınlanan ve izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği dizi, bu sezonun en iyi çıkış yapan projelerinden birisi oldu.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem oyunculuk performansına son haftalarda Talat Bulut da eşlik etmeye başladı… Cemre karakterini canlandıran Seray Kaya’nın hikayedeki rolünün bitmesi nedeniyle ayrılmasının beklendiği dizide, Melike İpek Yalova ile Hayal Köseoğlu da etkili performansları ile göz dolduruyor.

Dizinin hikayesinin bilinemez olması da sonraki bölümleri izleyicilerin büyük bir heyecanla beklemelerini sağlıyor. Mahkum dizisi perşembe rekabetinde birincilikler alan ve başladığı günden bu yana da yüksek temposunu sürdüren bir dizi oldu.

Dizinin 16. bölümü bu hafta yayınlanamadı ama gelecek hafta ekranda olacak. 7 Nisan perşembe akşamı Nazlı ve Can’ı kaçıran Sinyor’un büyük tuzağını izleyeceksiniz. Fırat ve Barış’a kendilerini mahkum ettirme şartı getiren Sinyor, onları çocukları ile sınıyor.

Sonrasını bilmenin imkansız olduğu dizinin adıdır Mahkum! 7

Dizinin öngörülemez hikayesinde Barış ve Fırat’ın çocukları için el ele vermesi ve birlikte hareket etmesi hikayeye büyük bir dinamizm katacak… Bir babayı çocuğu ile tehdit etmenin ne demek olduğunu bu sefer Barış öğrenecek…

Dizinin hayranları, bölümlerin çok iyi gittiğini ve heyecanın hiç düşmediğini düşünüyor. Birçok dizi hayranı tanıdıklarına Mahkum’u tavsiye ettiklerini ve izlemeyenlerin çok şey kaçırdığını düşünüyor.

Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’na yönelik övgü dolu yorumlar da sosyal medyada her hafta tekrarlanıyor. Fırat ve Barış’ın ateşkes yapması, hikayenin yeni bir dönemeçten döndüğünü de gösteriyor. Şimdi onları kimsenin tutamayacağını düşünen dizi hayranları, Sinyor karakterinin de hikayeye büyük bir heyecan kattığını belirten yorumlar paylaşıyor.

İşte 7 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan Mahkum dizisinin 16. bölüm fragmanı: