Ana sayfa Dizi Haberleri Soru işaretleriyle sezon finali yapan Yalnız Kurt’a bomba gibi bir kadın oyuncu katılıyor!

Soru işaretleriyle sezon finali yapan Yalnız Kurt’a bomba gibi bir kadın oyuncu katılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın ekrana getirdiği Yalnız Kurt geçen sezon ekrana gelmeye başlamıştı. Reytinglere çok hızlı giren dizi ardından düşüş yaşamıştı. Çok önemli iki karakterini kaybeden dizinin ikinci sezonunda bomba gibi bir isim yer alacak.

Siyasi göndermeleri olan ve Türkiye’nin yakın dönemine ışık tutma iddiasını ortaya koyan bir yapım olarak biliniyor. FETÖ terör yapılanması ile ilgili bazı detayları ortaya koyan senaryosu ile dikkatleri çeken Yalnız Kurt dizisi özellikle Kurtlar Vadisi hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Reyting yarışına çok hızlı giren dizi senaryo hataları yaşayınca kayıp yaşadı.

Yalnız Kurt dizisi çok yakında ikinci sezon için sete çıkacak. Ancak çok önemli iki kayıpla. Dizinin yeni sezonunda çok önemli iki karakteri canlandıran Damla Colbay ve Polat Bilgin yer almayacak. Ancak gelen bilgiye göre Damla Colbay’ın yerini alacak isim belli oldu.

Soru işaretleriyle sezon finali yapan Yalnız Kurt’a bomba gibi bir kadın oyuncu katılıyor! 7

Buna göre Brezilya asıllı Türk oyuncu Jessica May, yeni sezonda Yalnız Kurt’un kadrosunda yer alacak. En son 2020 yılında ATV’de yayınlanan Maria ile Mustafa isimli dizide Maria Yıldırım karakterini de başarıyla canlandıran oyuncu, iki yıldır pandemi nedeniyle setlerde yer almıyordu. Dolayısıyla Yalnız Kurt, Türkiye’de çok sevilen başarılı oyuncunun ekrana dönmesini sağlayacak.

İlk ekrana geldiğinde büyük ilgi gören ancak daha sonra reytinglerde düşüş yaşayan Yalnız Kurt, ilk sezonda 20 bölüm ekranda kaldı ve yayına devam edip etmeyeceği de çok merak edildi. ATV’den yapılan duyuruda dizinin sezon finali yaptığı bilgisi paylaşıldı ve bu da gelecek sezonda da devam edeceği mesajı olarak anlaşıldı.

Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın uzun süredir hazırladığı dizinin yeni döneminde çok farklı bir senaryo üzerinden hikayenin büyük değişim geçirmesi bekleniyor. Dolayısıyla bu da diziye yeni oyuncuların katılacağı anlamına geliyor.