Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Eda Ece’nin aşk dolu paylaşımı hayranlarını mest etti!..

Oyuncu Eda Ece’nin aşk dolu paylaşımı hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezondur Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinin 6. sezonu için sete çıkmadan önce dinleniyor.

Şimdilerde yorgunluk atmaya devam eden oyuncu tatilde hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideriyor. Eda Ece, aşk dolu son paylaşımıyla takipçilerini adeta mest etti.

Ünlü oyuncu, uzun süredir birlikte olduğu milli basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’le yıl dönümünü birlikte fotoğraflarını instagram hesabından paylaşarak kutladı.

Oyuncu Eda Ece'nin aşk dolu paylaşımı hayranlarını mest etti!.. 7

Eda Ece paylaşımına; ‘3 yıl geçmiş hello 4’ notunu düştü. Buğrahan Tuncer de sevgilisinin paylaşımına kalp emojisiyle yanıt verdi. İlişkisini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Eda Ece, sosyal medyada sevgilisiyle sık sık fotoğraf paylaşmıyor. Hatta çift, magazin basınında zaman zaman ayrılıp barışma ve Eda Ece’nin Buğrahan Tuncer’i sosyal medyada takibi bırakması yönündeki haberlerle gündeme geliyor.

Geçtiğimiz aylarda bu haberlerle de ilgili konuşan oyuncu basın mensuplarına, sevgilisini sosyal medyada takibi bırakma nedenini itiraf ederek,  “Sizin için yapıyorum ben onu. Kız üç senedir aynı kişiyle çıkıyor, haber yapabilin, sıkılmayın diye. Arada bir adrenalin olsun diye. Buğra ‘Aynı evin içinde yine mi sildin beni?’ diyor. ‘Şunu yapma, boşuna haber oluyoruz’ diyor. Çok kızdı, çok. Bir daha yapmayacağım” ifadelerini kullanmıştı.