Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medya Mahkum dizisini konuşuyor, reytingler ise başka bir mesaj veriyor!

Sosyal medya Mahkum dizisini konuşuyor, reytingler ise başka bir mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada Mahkum dizisinin ikinci sezonuna yönelik olarak yapılan yorumların büyük çoğunluğu olumlu. Yani dizinin değişen hikayesi izleyicileri bir hayli memnun etmiş gibi gözüküyor. Mahkum dizisinin geçtiğimiz perşembe günü yeni bölümü ile ekranlara dönüşü izleyicilerin heyecanı bakımından bir hayli etkileyiciydi. Ancak reytingler bu kadar etkileyici gelmedi.

Barış ve Fırat karakterlerini canlandıran İsmail Hacıoğlu ile Onur Tuna ikilisinin performansından yine fazlasıyla etkilenen çok geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Mahkum dizisinin ilk sezonunda son bölümler hikayenin düşüş yaşadığı ve izleyicinin eleştirilerini yoğunlaştırdığı bir ortamda geçti. Hatta dizinin ikinci sezonda da yayınlanması düşen reytingler nedeniyle neredeyse zora girmişti.

Ancak Mahkum dizisinin ikinci sezon başlangıcı hikaye noktasında izleyicilerin beklentilerini karşıladı. Bu nedenle de sosyal medyada övgü dolu birçok yorum paylaşıldı ve 26. yeni bölüm öncesinde de yine bu heyecanı görebilirsiniz.

Sosyal medya Mahkum dizisini konuşuyor, reytingler ise başka bir mesaj veriyor! 8

Fakat reytinglerin iyi gelmemesi ve dizinin tüm kategorilerde ortalamanın altında oranlar elde etmesi herkesi fazlasıyla şaşırttı. Tüm kişilerde altıncılık, AB grubunda beşincilik ve ABC1’de ise yedincilik elde eden Mahkum, rakiplerinin gerisinde kaldı.

Hem Gelsin Hayat Bildiği Gibi hem de Camdaki Kız dizilerinden biraz daha düşük oranlar elde eden Mahkum için ikinci sezonda sürecin hiç de kolay ilerlemeyeceği ve reytingler noktasında ciddi sorunlar çıkabileceği anlaşıldı.

İşte bu nedenle de 22 Eylül perşembe akşamı yayınlanacak olan 26. yeni bölümün önemi büyük. Reytingler yükselmez ise, Mahkum dizisinin büyük bir sorun ile karşı karşıya olduğu ortaya çıkacak.

Sosyal medya Mahkum dizisini konuşuyor, reytingler ise başka bir mesaj veriyor! 9

Ancak izleyicilere göre hikaye, Türk dizilerinden beklenmeyecek derecede etkili bir şekilde ilerliyor. Oyuncuların rollerinin hakkını verdiğini ve duyguyu izleyicilere geçirmekte çok başarılı olduğunu düşünen izleyiciler, reytingler noktasında ise büyük kaygı taşıyor.

Hikaye olarak kalitesini artıran Mahkum dizisinin reytingler noktasında da yükseliş sergilemesi şart, yoksa ortalamanın altında gerçekleşen oranlar ile perşembe rekabetinde ayakta kalması o kadar da kolay olmayacaktır.