Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu’nun yarışmacıya sabrı ve tavrı gündem oldu!

Sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu’nun yarışmacıya sabrı ve tavrı gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından ayrılan Murat Yıldırım’ın yerine görevi Kenan İmirzalıoğlu devralmıştı.Başarılı performansı ve yerinde müdahaleleri ile dikkat çeken İmirzalıoğlu, anne ve babalara yönelik aksi sözleri ile olay olan yarışmacı kadına verdiği yanıtlar ile kalpleri kazandı.

Kenan İmirzalıoğlu ile ailesinde sorun yaşadığı belli olan yarışmacı kadın arasında yaşanan diyalog sosyal medyanın gündemine yerleşti.

İşte o diyalog:

Kenan İmirzalıoğlu: “Annelerimizin kıymetini hiçbir zaman unutmayacağız”

Yarışmacı: “Onlar bizim kıymetimizi unutmasınlar”

Kenan İmirzalıoğlu: “Onlar bizi bugünlere getirmişler. Hepsine çok teşekkür ederim. En azından kendi adıma”

Yarışmacı: “Ben muhalefet şerhi koyuyorum.”

İmarzalıoğlu’nun tavrına ve yarışmacıya yönelik sabrına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, ünlü oyuncuya tebrik ve iltifat yarışına girdi.

O anları videodan izleyebilirsiniz.

Kenan İmirzalıoğlu’nun bu yaklaşımı sosyal medyada binlerce mesaj paylaşılmasına neden oldu. Yarışmacı kadına yönelik eleştiriler vardı. İmirzalıoğlu ise tavrı ile takdir topladı.

Uzun süre sosyal medyanın gündemi İmirzalıoğlu için atılan mesajlar oldu.

Sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmacıya sabrı ve tavrı gündem oldu! 9 Sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmacıya sabrı ve tavrı gündem oldu! 10 Sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu'nun yarışmacıya sabrı ve tavrı gündem oldu! 11