Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin finale doğru giden bir dizisi var!

Fox TV’nin finale doğru giden bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kefaret dizisinin akıbeti çok merak ediliyordu. Dizinin Perşembe günlerine alınması birçok hayranı şaşırtmıştı. Reytinglerin daha da düşmesi sonrasında Kefaret için final kararı geldi.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin 2 bölüm sonra final yapacağını biliyor musunuz? Daha önce dizinin 35 bölüm sürmesinin beklendiği ve normal takvimine göre de sona ereceği de gelen bilgiler arasında. Ancak dizi hayranları 35 bölümlük bir proje olduğunu yeni öğrendi ve bu durum da biraz rahatsızlık verdi.

Fox TV'nin finale doğru giden bir dizisi var! 19

Kefaret’in hikayesine tutuklu kalan dizi hayranları, final kararından memnun değil ama nasıl bir sonla biteceğini de çok merak ediyor…

Kefaret dizisinde finalden önce 15 Temmuz Perşembe günü 34. bölümü izleyeceksiniz. Yeni bölümde finale yönelik bazı ipuçlarının belirmesi bekleniyor… İşte 34. bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Ahmet’in kalp krizi geçirmesi sonrası Sinan, çocuklara ulaşır ve aileyi toparlar. Fulya dedektiflik sertifikası alır ve resmi olarak işe başlar. Münevver, Emre ile Fulya’nın barışmalarına yardımcı olur.

Fox TV'nin finale doğru giden bir dizisi var! 20

Meltem, Zeynep ve Alp’ten intikam almak için planını devreye sokar. Ahmet uzak bir köyde Arzu ile gizlice evlenir…