Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler ortaya çıktı! İstanbullu Gelin ve Ufak Tefek Cinayetler listede yok!

Sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler ortaya çıktı! İstanbullu Gelin ve Ufak Tefek Cinayetler listede yok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Ekrana damga vuran diziler arasında en çok konuşulanlar belli oldu.

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümleriyle sosyal medyanın gündemine oturan diziler, çok konuşularak öne çıkmayı başardı.

Bu diziler arasında ilk sırayı Fox TV’nin Bizim Hikaye dizisi aldı. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın baş rolünü paylaştıkları ve Perşembe akşamları yayınlanan dizi, 77 bin 274 mesajla birinci sırada.

İlk 10’a girenlerin yer aldığı ve Digilup tarafından ortaya konan listenin 2. sırasında ise Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi var. İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde oynadıkları dizi, izim Hikaye’nin ardından 67 bin 469 mesajla 2. sırada yer alıyor.

Sosyal medyanın en çok konuşulanlarının 3. sırasında ise Star TV’nin Cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Erkenci Kuş yer alıyor. Demet Özdemir ile Can Yaman’ın baş rollerinde oynadıkları dizi, 53 bin 717 mesajla 3. sırada.

Erkenci Kuş’u sırasıyla şu diziler takip ediyor: Elimi Bırakma, Çukur, Söz, Ağlama Anne, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Bir Litre Gözyaşı….

İlk 10 dizinin yayınlandığı paylaşımda Star TV’nin İstanbullu Gelin ile aynı kanalın Ufak Tefek Cinayetler dizilerinin geçtiğimiz hafta kendisinden çok konuşturamadığı da ortaya çıktı.

İşte o diziler ve aldıkları yorum sayıları:

Sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler ortaya çıktı! İstanbullu Gelin ve Ufak Tefek Cinayetler listede yok! 9

Bir önceki hafta sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında, Kanal D’nin aniden yayından kaldırdığı Bir Umut Yeter dizisi ile Fox’un Cumartesi akşamı final bölümüyle ekrana gelen Bir Deli Rüzgar dizisi de vardı.

Sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler ortaya çıktı! İstanbullu Gelin ve Ufak Tefek Cinayetler listede yok! 10

17-23 Eylül haftasında, yani tam bir ay önce İstanbullu Gelin ve Ufak Tefek Cinayetler bu listede vardı, ancak görünen o ki bir süredir iki dizi de sosyal medyada öne çıkmayı başaramıyor.

Sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler ortaya çıktı! İstanbullu Gelin ve Ufak Tefek Cinayetler listede yok! 11