Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyaya bakılır ise Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını dizisine kafa tutuyor

Sosyal medyaya bakılır ise Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını dizisine kafa tutuyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kızılcık Şerbeti dizisi, geçtiğimiz Cuma akşamı ilk bölümüyle yayındaydı. Aynı akşam ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi karşısında reytinglerde tahminleri alt üst eden bir hüsran yaşattı!

Ancak daha başlamadan eleştirilerin odağına oturan bir dizi olarak Kızılcık Şerbeti’nin, tıpkı Yalı Çapkını gibi 2. bölümde patlama yapması büyük olasılık! Muhafazakar bir ailenin oğlu ile modern bir ailenin kızlarının evlilikleri ile birlikte yaşananların konu edildiği dizide Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç başrollerde yer alıyorlar.

Sosyal medyaya bakılır ise Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını dizisine kafa tutuyor 8

Dizinin ilk bölüm reytingleri ile tüm kategorilerde il 10 tablosu içinde yer alamaması, büyük şaşkınlık yaşatmıştı! Ancak asıl büyük şaşkınlığı 2. bölümde yaşama ihtimali de sosyal medya karnesinden okunabiliyor! Adba.tv’nin verdiği sonuçlara bakılınca, Pazartesi akşamı tekrarı yayınlanan dizinin, aynı gün ekrana gelen ve reytingleri yüksek yapımlara attığı fark da dikkatleri çekiyor.

Sosyal medyaya bakılır ise Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını dizisine kafa tutuyor 9

Sosyal medyanın gücünün reytinglere yansımasını Yalı Çapkını dizisinde izleyici tecrübe edinmişti bu sezon. Benzer bir durumun Kızılcık Şerbeti için de yaşanıp yaşanmayacağını bu hafta hep birlikte göreceğiz.

Fakat bu durum, Yalı Çapkını dizisinin reytinglerini de bir nebze etkileyebilir! Güçlü bir rakibin karşısına geçmesiyle Yalı Çapkını dizisi de Cuma akşamlarının zirvesinde eskisi kadar rahat olmayacak!