Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak dizisi, sosyal medya desteğini güçlendirdi! Resmen haftanın zirvesinde!

Tuzak dizisi, sosyal medya desteğini güçlendirdi! Resmen haftanın zirvesinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında başlayan Tuzak dizisi, bu hafta 3. bölümüyle ekrana geliyor. Çarşamba akşamları yayınlanan Tuzak, aynı gün ekrana gelen diziler karşısında çok zorlu bir mücadele vermekte.

Tam 5 dizi ile yarışan Tuzak, Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu gibi güçlü bir kadro ile ekrana geliyor ancak ilk iki bölümde bekleheni veremedi! Özellikle Akın Akınözü hayranları, sosyal medyada diziye büyük destek sağlamaya devam ediyor. Bu durumun reytinglere yansımasını ilerleyen süreçte göreceğiz.

Büyük iddialarla başlayan bir dizi olarak Çarşamba akşamlarının diğer dizileri Kuruluş Osman, O Kız, Bir Peri Masalı, Gecenin Ucunda, Hayat Bugün dizileri ile birlikte reyting mücadelesinde ilgiyi üzerine çekmeyi başarabilmiş değil!

Fakat diziye yurt dışından gelen ilgi, yapılan yorumlara yansıyor. Pek çok farklı dile Tuzak dizisi ve özellikle Akın Akınözü ile ilgili yorumları sosyal medyada görmek mümkün. Bu durum, dizinin haftalık sosyal medya karnesinde zirvede yer almasını da sağlıyor.

Sosyal medyada patlama yapan Tuzak dizisi, haftalık listelerde pek çok güçlü yapımın önüne geçerek zirveye yerleşiyor iki haftadır! Sosyal medya karnesi yüksek olan Duy Beni dizisini bile tahtından etmiş durumda!

24-30 Ekim tarihleri arasında Adba.tv tarafından yapılan ölçümlerde Tuzak dizisi 103 bin 100 paylaşıma konu olmuş. En yakın rakibi Duy Beni dizisine de ciddi bir fark atmış! Yine haftanın en çok konuşulan dizilerinden Kızılcık Şerbeti de listenin 3. sırasına çıkmayı başarmış durumda!

Reytinglerde tozu dumana katan Yalı Çapkını dizisi bile sosyal medya listesinde Tozluyaka’nın gerisinde kalmakta. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi de yine sosyal medya rüzgarını uzun zamandır arkasına almış durumda ve son haftada listeye 6. sıradan girmiş.

Kuruluş Osman’ı takip eden dizi ise Bir Peri Masalı. Kanal D’nin reytingleriyle yüzünü güldüren dizisi Yargı, sosyal medya tablosunda alt sıralarda! Yeni başlayan gençlik dizisi Darmaduman ise, daha ilk haftasında sosyal medyaki reyting tablosuna 10. sıradan girmeyi başarmış…