Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, zirveye yaklaştı ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un tahtını sarsmaya başladı!

Sıla Türkoğlu, zirveye yaklaştı ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un tahtını sarsmaya başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin genç oyuncuları, sosyal medyada da çok konuşuluyor ve yapılan araştırmalarda da uzun zamandır, kendilerinden çok daha deneyimli isimleri geride bırakarak ilk sıralara yerleşiyorlar. Aylardır sosyal medyanın zirvesinde olan isimlerin tahtı, son dönemde sallanmaya başladı!

Adba.tv tarafından düzenli olarak yapılan sosyal medya ölçümlemelerinde haftalık raporlar dikkatleri çekiyor! En Popüler Kadın Oyuncular kategorisinin zirvesinde, Duy Beni, Kardeşlerim ve Tozluyaka dizilerinin genç oyuncuları yer alıyor. Fakat giderek bu tablonun değişmeye başladığı görülüyor.

Özellikle Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteriyle genç neslin büyük ilgisini çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, her hafta tablonun ilk sırasında en popüler kadın oyuncu olarak görülüyor. Fakat daha ilk bölümüyle ekranda yer alan Kızılcık Şerbeti’nin genç oyuncusu Sıla Türkoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun’un tahtını sallamaya başladı!

Emanet dizisiyle tanınan Sıla Türkoğlu, seküler bir aile ile muhafazakar bir ailenin çocuklarının evlenmesiyle yaşanan olayları anlatan Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolüyle sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Sıla Türkoğlu, zirveye yaklaştı ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un tahtını sarsmaya başladı! 7

Özellikle dizi başlamadan önce Sıla Türkoğlu’na gelen yorumlardaki farklı diller dikkatleri çekiyordu. Dünyanın değişik ülkelerinden hayranlarının desteğini alan oyuncu, dizinin ilk bölümüyle birlikte sosyal medyada daha çok gündeme geldi.

Türkoğlu adına yapılan paylaşımlar, 25-31 Ekim haftasında Adba.tv’nin listesinde oyuncuyu, haftalardır listenin üst sıralarında olan isimlerin önüne geçirdi! Su Burcu Yazgı Coşkun’a çok yakın paylaşım rakamları ile, zirveyi fena halde zorladığını da ortaya koydu!

Su Burcu Yazgı Coşkun ile ilgili paylaşımlar 109 bin 100 ileti olarak hesaplanırken, Sıla Türkoğlu’na ise 97 bin 600 ileti geldi. Aradaki fark ise çok az! Sıla Türkoğlu’nun önümüzdeki haftalarda bu farkı kapatıp kapatmayacağını hep birlikte göreceğiz ama yine uzun zamandır listenin 2. ve 3. sıralarında olan genç kuşak oyuncular Lizge Cömert ile Rabia Soytürk’ün tahtını da sallayarak tabloya son derece hızlı bir giriş yaptığını görülüyor!