Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyaya inat, Bir Zamanlar Çukurova’nın final haberlerine tepki!

Sosyal medyaya inat, Bir Zamanlar Çukurova’nın final haberlerine tepki!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 26 Kasım Çarşamba akşamı 74’üncü bölümüyle ATV ekranında olacak. Aşıkların kader, anaların evlat, evlatların anne sınavından geçtiği hikaye ve kahramanları bir kez daha sürükleyici bir bölümle seyirciyle buluşuyor.

Dizinin 3. sezonda reytingleri çok iyi gidiyor. Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar Yaman karakterinin ayrılmasının diziye kötü bir etkisi olacağı değerlendiriliyordu. Ancak izleyici ilgisi azalmadı, hatta artmaya başladı. Bir de Züleyha karakteri ile Hilal Altınbilek’in daha baskın şekilde dizide yer alacağının görülmesi de izleyici ilgisini daha da çok çekti.

ATV ekranındaki üçüncü sezonunda da ilk iki sezonunda olduğu gibi perşembe gecelerinin zirvesinde yer alarak reyting rekorları kıran ‘Bir Zamanlar Çukurova’ çekimlerine planlandığı şekilde devam ediyor. Yapım firmasından gönderilen basın bülteninde dizide bir değişiklik olmadığına vurgu yapıldı. Sosyal medyada bir süredir final yapılacağı yönündeki iddialar üzerine böyle bir bilgilendirmede bulunuldu.

Sosyal medyaya inat, Bir Zamanlar Çukurova'nın final haberlerine tepki! 9

Basın ile paylaşılan bilgilendirme mesajında şu detaylara yer verildi: “Son yılların en büyük dönem işlerinden biri olan ve bir yıllık hazırlık sürecinin ardından seyirciyle buluşan dizide, senaryo ve yapım ekibinin planlaması dışında bir değişiklik bulunmazken bir süredir dijital medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor.”

Sosyal medyaya inat, Bir Zamanlar Çukurova'nın final haberlerine tepki! 10

Rekor sayıda ülkeye dizi ihraç eden yapım şirketi TIMS&B Productions yetkilileri, dizinin çekimlerine planlanan şekilde devam edildiğini ve ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın perşembe akşamları seyircisiyle buluşmaya devam edeceğini belirtiyor.

Sosyal medyaya inat, Bir Zamanlar Çukurova'nın final haberlerine tepki! 11