Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 25 Aralık 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ağah, Yavuz’a ‘oğlum’ diye seslendi

Söz dizisi 25 Aralık 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ağah, Yavuz’a ‘oğlum’ diye seslendi

tarafından ker_def

Star TV’nin reytinglerde başarılı duruşuyla en iddialı dizilerinden birisi olan Söz, 25 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle 27. bölümüyle buluşacak.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Söz dizisinin 27. bölümünde neler olacağı merak konusu. İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan ve ilgiyle izlenen Söz dizisinde Agah’ın Yavuz’un babası olduğu ortaya çıktı. Yavuz’un bunu öğrendikten sonraki duygusal halleri herkesin ilgisini çekti.

27. bölümden 2. fragman da yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eylem, Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getiriyor…

Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir.

Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir.

Erdem’e ulaştırılan çok önemli bir istihbarat, Türk Silahlı Kuvvetlerini harekete geçirir. Çolak ve Büyükelçinin hain planlarına darbe indirmek üzere bir hava saldırısı düzenlenecektir. F16 uçakları için işaretleme yapmak üzere yola çıkan Tim hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu durum bütün operasyonu tehlikeye atacaktır.