Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisi 3. sezona bomba gibi başlayacak!

Söz dizisi 3. sezona bomba gibi başlayacak!

tarafından ker_def
17 Eylül Pazartesi akşamı Söz dizisi hayranları ekran karşısına oturacak.

Star TV’nin 2 sezondur müthiş bir performans sergileyen dizisi Söz, yeni sezonunda da büyük ilgi görecek.

Tolga Sarıtaş’ın başrolündeki diziye 3 yeni isim katılmıştı. Deniz Baysal, Ece Ceşmioğlu ve Sarp Akkaya’nın dahil olduğu 3. sezonda Yavuz karakterinin müthiş hikayesini izleyeceğiz.

Artık o bir Tim komutanı değildir. Yavuz Karasu, babası gibi bir istihbarat elemanı olacak… Bir nevi Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar gibi, tek başına ülkeyi büyük dertlerden kurtarma mücadelesi verecek.

Söz dizisinin 3. sezonu hem hikayenin yön değiştirmesi hem de yeni karakterleri ile büyük merakla beklenmekte.

Söz dizisi 3. sezonu 51. bölümle birlikte başlayacak.

İşte 51. bölüm 3. fragmanı:

50. VE 2. SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Öncelikle Bahar karakterini canlandıran Aybüke Pusat, 2. sezonun finalinde ölerek veda etmişti. Peki sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür.

Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak.

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.