Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisinden sonra Meriç Aral’ı Kırmızı Oda’da tanımakta zorlanacaksınız

Söz dizisinden sonra Meriç Aral’ı Kırmızı Oda’da tanımakta zorlanacaksınız

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, cuma akşamı 20:00’de TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

İddialı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alan isimler. Ayrıca her bölüm konuk oyuncular da hikayelerde yer alacak.Evrim Alasya, Salih Bademci ve Hande Doğandemir bu isimler arasında bulunuyor.

‘Kırmızı Oda’nın zengin oyuncu kadrosunun dikkat çeken isimlerinden biri, yeni neslin yetenekli oyuncularından Meriç Aral. Genç aktris dizide çocuk psikiyatristi Dr. Ayşe Gölge’yi canlandırıyor.

Akademik açıdan çok başarılı ve mesleğinde gelecek vaat eden bir psikiyatrist olmasına rağmen, hiç gönül ilişkisi yaşamamış ve sosyal ilişkilerde zorlanan Dr. Ayşe, ‘Kırmızı Oda’daki diğer usta doktorlardan çok şey öğrenecek.

Söz dizisinden sonra Meriç Aral'ı Kırmızı Oda'da tanımakta zorlanacaksınız 7

Yetenekli oyuncu Meriç Aral, diziyle ilgili görüşlerini şu sözlerle ifade ediyor: “Kırmızı Oda benim için özel bir proje. İzleyeceğiniz her vakanın gerçek olması beni çok etkiledi. Sağlıklı toplumların psikolojisi sağlam bireylerden oluştuğuna inanan biri olarak bu dizinin insanları etkileyeceğini ve teşvik edeceğini düşünüyorum. Bu da benim için oldukça kıymetli.”