Ana sayfa Sosyal Medya Sözleri, tavrı, zekası ve oyunculuğu ile Onur Seyit Yaran bir yıldız gibi parlıyor!

Sözleri, tavrı, zekası ve oyunculuğu ile Onur Seyit Yaran bir yıldız gibi parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, son 2 yıldır hakkında en çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Su Burcu Yazgı Coşkun ile çok iyi bir dizi çifti olmaları da bu durumu tetikleyen bir unsurdu.

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk karakterleri izleyicileri o kadar çok etkiledi ki, onların varlığı dizinin iyi reytingler elde etmesinin de en büyük nedenlerinden birisi oldu. Onur Seyit Yaran ismi de hem Türkiye’de yayıldı hem de dünyanın birçok ülkesinde yeni hayranlar kazanması dizi sayesinde gerçekleşti.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonu hakkında konuşan oyuncu, “Şahane gediyor. Üçüncü sezon çok iyi başladı, seyirci de geri döndü. Reytinglerimiz de yükseldi. Mutluyuz, emeğimizin ve başarımızın karşılığını alıyoruz” diye konuştu.

Hayatından memnun olduğunu ifade eden Onur Seyit Yaran, hedefi olan iyi bir oyuncu olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Bir işe mesai harcadıktan sonra başarısız olmanın mümkün olmadığını ifade eden genç oyuncu, konsantrasyonunu ve emeğini bu mesleğe harcadığı sürece karşılığını alacağını düşünüyor.

Sözleri, tavrı, zekası ve oyunculuğu ile Onur Seyit Yaran bir yıldız gibi parlıyor! 13

İspanyol sinemasından çok etkilendiğini de daha önceden açıklayan oyuncu, İspanyolca eğitimlerine de devam ettiğinden bahsetti. Onur Seyit Yaran, “İspanyolca güzel gidiyor, öğrenmeye devam ediyorum. İnşallah bir gün İspanyol sinemasında bulunurum. Ülkemizi de güzel bir şekilde temsil ederim” açıklamasını yaptı.

İspanya ile ilgili hayallerinin gerçekleşmesini dileyen oyuncu, sosyal medyada hayranlarından gelen yorumları da değerlendirdi.

Oyuncu, “Biz sahnelerimize çok çalışıyoruz, çok özen gösteriyoruz. Asiye ve Doruk özelinde güzel bir oyun alanı yarattık ve bunun kıymetini biliyoruz, tadını çıkartıyoruz. Her zaman böyle sinerji, böyle kimya denk gelmez. O yüzden çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Kendi hikayesinin başrolü olmak gibi bir hedefinin de bulunduğunu belirten Onur Seyit Yaran, gelecekte bu yönde bir sinema filmi projesinin de planlarında olduğunu vurguladı.

Genç oyuncunun hem konuşması hem tavırları hem kendinden emin oluşu hem de mesleğine büyük özen göstermesi takdir ediliyor ve hayranları onun bu halinden çok memnun.