Ana sayfa Sosyal Medya Spora başladığını duyuran Demet Özdemir öncesinde bakın ne yaptı!..

Spora başladığını duyuran Demet Özdemir öncesinde bakın ne yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son yılların en popüler kadın oyuncularından biri. Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde tanınan güzel oyuncu hem özel hayatı, hem projeleri, hem de Disney Plus’ta yayınlanan son dizisi Dünyayla Benim Aramda ile gündemden düşmüyor.

Instagram’da 15.6 milyon gibi hatırı sayılır bir takipçi sayısı olan Demet Özdemir’in her paylaşımı, oyuncunun hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Demet Özdemir instagram hesabının story kısmında paylaştığı son gönderisinde spora başladığını, “Spora başlamanın gururu içerisindeyim” notuyla duyurdu.

Spora başladığını duyuran Demet Özdemir öncesinde bakın ne yaptı!.. 9

Beslenmesine de özen gösteren oyuncu spora başlamadan önce çikolatalı kurabiye yediğini, “Spora başlamadan önce ne gerekiyorsa yapıldı, bazı günahlar işlendi” sözleriyle itiraf etti.

Spora başladığını duyuran Demet Özdemir öncesinde bakın ne yaptı!.. 10

Demet Özdemir ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturduğu şarkıcı Oğuzhan Koç’un da, sosyal medya hesabında aynı saatlerde spor salonundan paylaşımlarda bulunması çiftin birlikte spor yaptığının göstergesi oldu.

Spora başladığını duyuran Demet Özdemir öncesinde bakın ne yaptı!.. 11

Özel hayatında ve kariyerinde güzel günler geçiren Demet Özdemir, eğlenceli sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını mutlu ediyor. Oyuncunun keyifli hallerini gören takipçileri Özdemir’in paylaşımlarıyla mest oluyor.