Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’deki Benim Hayatım dizisi için umutlar çok azaldı!

Star TV’deki Benim Hayatım dizisi için umutlar çok azaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Hayatım isimli dram dizisinin üçüncü bölümü yayınlandı. Pazar akşamları Teşkilat, Yargı ve Elbet Bir Gün isimli dizilerle yarış halinde olan Benim Hayatım reytingleri ile üzdü.

Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Öykü Çelik gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik eleştiriler bir hayli fazla olmuştu. Dram yapımında bir genç kızın hayata tutunma hikayesi anlatılıyor.

Benim Hayatım’ın üçüncü bölüm reytinglerinin de iyi gelmediği ortaya çıktı. İlk iki bölümde de izleyici ilgisini çekmekte zorlanan dizi, düşük oranlar elde etmeyi sürdürüyor.

Star TV’nin büyük umutlarla ekrana taşıdığı Benim Hayatım dizisinin üçüncü bölümü, tüm kişilerde 14. sırada yer alırken, AB’de kırkıncı oldu ve ABC1’de de yirmincilik geldi…

Güçlü rakiplerle yarışan dizinin akıbeti merak konusu oldu. Star TV, yapımı sürdürecek mi yoksa final kararı mı alacak?

Star TV, zaman zaman düşük reytingler gelse de dizilerini sürdürebiliyor. Mesela Menajerimi Ara ve Ada Masalı böyle yapımlar oldu. Benim Hayatım’ın ne kadar devam edeceği bilinmiyor ama Star TV yönetimi destek vermeye devam edebilir.