Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı’ndan sonra, Elbet Bir Gün dizisinin talihsizliği de yine Fox TV oldu!

Elkızı’ndan sonra, Elbet Bir Gün dizisinin talihsizliği de yine Fox TV oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son iki sezondur Fox TV’nin diziler konusunda sergilediği tutum, izleyicileri rahatsız ederken, bunun yan etkileri de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bu sezona 11 dizi ile başlayan Fox TV yönetimi izleyicinin gözünde reyting düşünce hiç empati yapmadan yapımları bitiren ve sadece reyting odaklı olarak projelere bakan bir kanal konumunda. Başka kanallarda yayınlansa ve sabır gösterilse başarılı olabilecek projeler ne yazık ki Fox TV’nin sert kararları nedeniyle kısa sürede ekrana veda ediyor.

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da dizi izleyicisinin tedirginlikle takip ettiği Fox TV yapımlarının durumu da tartışma yaratıyor. Aslında iyi oyuncular ve hikayeler ortaya konulmuş olsa da dizi izleyicileri tedirginlik yaşadığı için Fox TV’nin yapımları bu durumdan olumsuz etkileniyor.

Cumartesi akşamları Elkızı ve şimdi de Elbet Bir Gün isimli yapımlar aslında geniş bir izleyici ilgisini çekme potansiyeli bulunan yapımlar olsa da beklentilerin altında kalan reytingleri ile sıkıntılı bir süreç yaşıyor.

Elbet Bir Gün, geçen hafta izleyici ile buluştu ve ikinci bölümü ile de Pazar akşamı yayındaydı. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri çok düşük geldi.

Elkızı dizisinden bile daha düşük oranlar elde eden Elbet Bir Gün, tüm kişiler kategorisinde on ikinci sırada yer aldı. AB’de günü dokuzuncu bitiren dizi, ABC1’de ise on birinci olabildi.

Bu sonuçların Fox TV için yeterli olmadığını herkes biliyor. Sezon başında 11 dizisi bulunan kanal yönetim Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları isimli yapımları kısa sürede bitirdi.

Bu finallere izleyicinin tepkisi de sosyal medyadan sert olmuştu. Seyirci ile empati yapmayan Fox TV, büyük emekler verilen projeleri hemen yayından kaldırdığı için kanalın tüm projeleri bu durumdan olumsuz etkilenmeye devam ediyor.

Elbet Bir Gün dizisinin akıbeti de daha ikinci bölümde merak konusu olmaya başladı.