Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’den şaşırtan iki büyük dizi atağı!

Star TV’den şaşırtan iki büyük dizi atağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon diziler konusunda temkinli ilerlemeyi tercih eden Star TV, yeni bir atağa kalktı… Ada Masalı dışında ekranda bir dizisi olmayan kanalın aynı anda iki yeni dizisi için yayın tarihi duyurusu yapması dikkatleri çekti.

Star TV ekranında artık Pazar akşamları Yargı ve Teşkilat isimli dizilerle yarışma hedefinde olan yeni bir dizi var… Bilindiği üzere Kanal D’nin Yargı dizisi pazar rekabetinde Teşkilat’ı AB ve ABC1 gruplarında geçerek birincilik elde etti.

Artık reyting elde etmenin çok zor olduğu pazar akşamları Benim Hayatım isimli Star TV dizisi de rekabete katılıyor. Genco Özak ile Nilsu Berfin Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yayın tarihi de 31 Ekim olarak duyuruldu.

Star TV ayrıca Sana Söz isimli dizisinin yayın tarihini de duyurarak önemli bir adım daha attı. 29 Ekim Cuma akşamı Sana Söz isimli yeni dizi ekrandaki yerini alacak. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisi etkili bir polisiye yapım ile geliyor…

Star TV’nin yeni dizilerinin bu hafta yayına alacak olması önemli bir gelişme. Zira dizi hayranları bu atağı bekliyordu ve iki yeni alternatif yapım ortaya çıkmış oldu.