Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Akrep dizisi tam bir yüzsüzlük örneği!

Star TV’nin Akrep dizisi tam bir yüzsüzlük örneği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya başlayan Akrep dizisi, daha ilk bölümünden dikkat çekmişti.Şimdiye kadar ilk 3 bölümü yayınlanan dizi, ortalama reytingler elde ediyor. Hikayesi ile dikkat çekmesine rağmen çok büyük bir sıçrama yapamayan Akrep dizisinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya başrolde bulunan isimler…

Dizinin hikayesi giderek güzelleşiyor, izleyicileri de iyice sarmaya başlıyor… Akrep dizisinde Ferda’nın kardeşini öldürdükten sonra hala annesinden geçmişin intikamını almaya çalışan terk edilmiş çocuk rolünü oynaması ise izleyicilere artık samimi gelmiyor. Dizinin öne çıkardığı duygu ise yüzsüzlük olarak tarif edilebilir.

Berna’nın ölümünden sonra annesi Perihan’ı hastanelik etmekten çekinmeyen birisi Ferda. Gözünü bürüyen şey aslında terk edilmenin verdiği intikam hırsı değil, aslında annesinin sahip olduğu ve kendisinin olması gerektiğini düşündüğü güç ve para… Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Evrim Alasya’nın büyük bir ustalıkla canlandırdığı Ferda karakterini yüzsüzlük abidesi olarak tanımlıyor.

Star TV'nin Akrep dizisi tam bir yüzsüzlük örneği! 7

Demet Akbağ’ın yıllar sonra bir diziye dönüşü de hayranları tarafından çok destek buldu. Akbağ, performansıyla da gençlere ders veriyor…

Berna’nın ölümüyle ilgili bir detay da çok can sıkıcı… Anibal Güleroğlu, şöyle yazıyor: ” Ölmüş birine yutturulan ilaçların dolaşım sistemine karışmayacağı gerçeğini bilemeyen adli tıbbın otopsi raporu üstünden, şıp diye intihar ettiğine karar verilen Berna sadakatsizlikten ziyade yüzsüzlüğe kurban!”

Evrim Alasya’nın Ferda karakterindeki başarısı, izleyicilere hissiyatı geçirmesi, duyguların da kabarmasına neden oluyor. Anibal Güleroğlu, Ferda karakterini şöyle tanımlıyor:

“Ferda’nın kendisini terk eden annesinden intikam alıp zenginliğe kavuşmak uğruna başlattığı ihanet sürecinde, sadakatsizliğin yanı sıra cinayet de mevcut. Lakin buradaki sadakatsizliği benzerlerinden ayıran detay, ‘yüzsüzlük’!

Sırf geçmişin intikamını ve zenginliğe sahip olma kıskançlığını tatmin için her şeyi yapmayı kendisine hak sayan Ferda, kuşkusuz bu öykünün baş yüzsüzü. Üvey kardeşinin kocasının sadakatsiz mizacı da onun işini kolaylaştırıyor. Evlilik yıldönümünde karısını bırakıp Ferda’ya koşturan, üstüne üstlük ona hediye de alan Fikret’i dört ayda parmağında oynatmayı başaran Ferda, seri katil ve eli çabuk hırsız pozisyonunda alabildiğine körüklüyor, yüzsüzlükle kol kola ilerleyen sadakatsizliği. Berna’yı öldürmüş olması yetmiyormuş gibi ilaçlarını boşaltarak annesini de hastanelik ediyor, gece vakti hırsız gibi girdiği evde.”

Akrep dizisinin 4.yeni bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: