Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde büyük değişiklik gümbür gümbür geliyor!

Sefirin Kızı dizisinde büyük değişiklik gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde kan değişikliği zamanı gelmişti. Hikaye ikinci sezonda zorlanmaya başladı. Reytingler de bazen iyi geliyor, bazen ise biraz düşüyor ancak sezon geneli için fena bir konumda olmadığını söyleyelim.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ikilisinin yüksek enerjisi ve güçlü partnerliği ile ekranda iz bırakan yapımlardan birisi Seferin Kızı… Ancak dizi için tehlikeli bir dönem başlayacak. 2021 yılı itibari ile atv’nin Maraşlı dizisinin de rekabete katılması planlanıyor. Maraşlı dizisinin pazartesi akşamları yayınlanmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Mevcut durumda; Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur ve Yasak Elma dizileri yüksek performansa sahip ve Sefirin Kızı, günün en çok izlenen 4.dizisi konumunda. Yani senaryoda ciddi bir değişim yaşanmaz ve izleyiciler de diziye daha da güçlü şekilde sarılmaz ise Maraşlı ile birlikte reyting kaybı da yaşanabilir…

Sefirin Kızı’nın 34. bölümü 28 Aralık akşamı ekranda olacak. Yani 2020 yılını bu bölümle birlikte kapatacak olan dizinin 2021 yılında ise hikayesinde değişimler yaşanması beklentisi var.

Sefirin Kızı dizisinde büyük değişiklik gümbür gümbür geliyor! 9

Çünkü senaryo ekibi değişiyor. Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un senaryoyu farklı bir şekilde ele alarak, dizinin hikayesini daha da güçlendirmeleri ve önemli değişimler yaşanması bekleniyor.

Bu güçlü bir beklenti ve iki usta ismin de altından kalkabileceği bir yapım… Sonuç olarak, Sefirin Kızı dizisinin 2021 yılında çok farklı bir hikaye örgüsü ile ekrana gelmesi, dizinin reytinglerini yükseltecek mi, bu da merakla beklenen bir başka detay.

Eylem Canpolat; Doğduğun Ev Kaderindir, Zümrüdüanka, Gülperi, Siyah Beyaz Aşk, Kara Para Aşk, Karadayı, Yer Gök Aşk, Kavak Yelleri, Sıla gibi birçok dizinin senaryosunu yazan isimlerden birisiydi.

Ozan Aksungur’un portföyünde de birçok dizi var; Arıza, Çukur, Cesur Yürek, Gecenin Kraliçesi, Reaksiyon, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu bunlardan bir bölümü.