Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin büyük iddialarla başlayan dizisi final yapıyor!

Star TV’nin büyük iddialarla başlayan dizisi final yapıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
Star TV’de büyük iddialarla çekimlerine başlanan, tanıtımlarıyla olay olan iddialı dizi, gelecek hafta son bölümüyle final yapıyor.

Başrollerini Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun ve Caner Şahin’in paylaştığı Nefes Nefese dizisinin reytingleri ne yazık ki beklentinin altında kaldı.

Bu hafta 9. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, gelecek hafta yayınlanacak 10. bölümde final yapacak.

Geçtiğimiz sezon ortasında çekilmeye başlanan ancak yayın tarihi yaz dönemine denk gelen dizinin, sezonda başlamaması, bu kadar iddialı bir işin yaz döneminde ekrana gelmesi ilk başta tepki almıştı.

Kanalın diziyi Eylül sezonunda yayınlamak yerine daha erken başlatması, o dönemde yanlış bir karar olarak nitelendirilmişti.

Sezon dizileri ve yeni diziler gelince, Perşembe akşamları yayınlanan dizinin reytingleri düşüşe geçti.

İlk bölümleriyle izleyicinin zaten anlamakta zorlandığı dizi, gittikçe daha heyecanlı hale gelmeye başladı ama reytingi yetmeyince kanal final yapmaya karar verdi.

Ancak diziyi başından beri takip eden ve yeni yeni anlayıp adapte olmaya başlayan izleyici, şimdi de final kararıyla isyan bayrağını kaldırdı.

Star TV'nin büyük iddialarla başlayan dizisi final yapıyor! 7

Dizinin en azından başka bir güne alınıp devam etmesi ile ilgili Star TV’ye sosyal medyadan yorumlar yazmaya başladılar.

Pazar günü en azından denenebilirdi diyen izleyiciler, dizinin bitmesinden dolayı üzgün.

Dün akşam 8. bölümüyle ekrana gelen dizinin 10. bölümde final yapacağı öğrenildi.

Nefes Nefese dizisi 26 Eylül Çarşamba akşamı reytinglerde Total’de 9. sırada, AB’de ise 4 sırada yer aldı. Yayınlandığı günden bugüne reytinglerde başarılı sonuç elde edemeyen, TMC Film imzalı dizinin 10. bölümde final yapmasına karar verildi.

İşte izleyicinin sosyal medyadaki tepkileri: