Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin çok sevilen dizisi için final kararı verildi!

Star TV’nin çok sevilen dizisi için final kararı verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Babil dizisi, AB grubunnda 4’e yaklaşan reytingler almasına rağmen, diğer kategorilerde düşük reyting oranları elde etmekteydi. Dizi zaten sıkıntılı bir süreç geçiriyordu.

Aşk meşk işlerine dalması ve ekranda mesaj veren yapım olmaktan uzaklaşması izleyicinin ilgisinin de azalmasının en önemli nedenlerinden birisi olarak görülüyor. Babil dizisi her ne kadar güçlü bir oyuncu kadrosuna ve hikayeye sahip olsa da ne yazık ki, ekranda farklı beklentileri olan izleyicileri kendisine uzun süre çekemedi.

İlk başladığında çok iyi sonuçlar alan dizi, daha sonra düşüş yaşadı ve pandeminin ardından da ikinci sezonda eski izleyicisi geri gelmedi. Halit Ergenç, Birce Akalay, Aslı Enver, Onur Saylak, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Babil için final kararı alındı.

Dizinin şimdiye kadar 18 bölümü yayınlandı. Final için ise 20. bölüm işaret ediliyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Babil dizisi 2 hafta sonra ekranlara veda edecek.

Star TV'nin çok sevilen dizisi için final kararı verildi! 7