Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin final sinyali veren bir dizisi var!

Star TV’nin final sinyali veren bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler konusunda en şanssız kanalların başında Star TV geliyor. Geçen sezon üst üste yeni projeler hazırlayan kanal, ne yazık ki izleyicileri tatmin etmeyi başaramadı.

9 farklı dizisine final yaptırmak zorunda kalan Star TV, yaz dönemi ile birlikte yeni bir adım atarak iki romantik komedi hikayesini ekrana sürdü. Bu dizilerde birisi Ada Masalı diğeri ise Kazara Aşk oldu…

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ada Masalı iyi başlangıç yapsa da son dönemde reytingleri düştü. Ancak yine de birçok izleyicisi var ve yaz dönemi boyunca dizinin sürmesi bekleniyor. Ada Masalı’nın Eylül itibariyle başlayacak kış döneminde ise ekranda iyi sonuçlar elde etmesi zor görünüyor.

Star TV'nin final sinyali veren bir dizisi var! 7

Ancak Kazara Aşk isimli diğer romantik komedi dizisi beklentilerin çok altında kaldı. Yaz döneminde başladığından itibaren yeterli ilgi görmeyen Kazara Aşk’ın bu şekilde devam etmesi pek mümkün görünmüyor.

Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk dizisinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı. Dün akşam dizi tüm kişilerde altıncı olurken, AB grubunda on dördüncü ve ABC1’de ise onuncu sırayı elde etti.

Dizinin reyting oranları çok düştü ve Eylül ayı itibari ile başlayacak olan kış dönemi rekabetinde yer alması pek de mümkün görünmüyor. Kazara Aşk dizisi final sinyalleri vermeye başladı.

Geride bıraktığımız sezon 9 dizisine final yaptıran Star TV’nin Eylül itibari ile bir karar vermesi gerekecek. Kazara Aşk önümüzdeki haftalarda iyi bir çıkış yapamaz ise durumun kritik olacağını belirtmek lazım.

Kazara Aşk 19 Temmuz Perşembe günü 8. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. İşte 8. bölümden ilk fragman: