Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisine bu sefer övgü değil, çok sert eleştireler var!

Kefaret dizisine bu sefer övgü değil, çok sert eleştireler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinin 18. bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. TRT1’de başlayan Teşkilat dizisi nedeniyle diğer yapımlar izleyici kaybı yaşamıştı. Kefaret ise güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları sayesinde sınırlı bir düşüş ile bu durumdan kurtulmayı başarmıştı. Ancak Kefaret dizisinin bu kadar etkili devam eden hikayesine küçük de olsa bir gölge düştü…

Kefaret dizisinin 18. bölümünün final sahnesinden bahsediyoruz… Zeynep’in Arzu’nun yanına gitmesi ile gelişen olaylar ve bu final sahnesi pek de dizinin kalitesine yakışmadı. Kefaret hayranları sosyal medyada bu sahneye yönelik ciddi eleştirilerde bulundu. Binlerce eleştiri mesajı yazıldı ve “Senaristler saçmaladı artık” diye yorumlar yazıldı…

Bir dizi hayranı şu yorumu bıraktı: “Zeynepciğim salak mısın, anlatsana olanları. Ne güzel kızın elinde olan silahı alıp neden ileri atıyorsun, hiç mi kafan basmıyor. Zorlama bir sahne olmuş.”

Kefaret dizisine bu sefer övgü değil, çok sert eleştireler var! 7

Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Zeynep karakterinin bu bölümde yaptığı hatalar nedeniyle dizi hayranları bir hayli tepkiliydi… Senariste suç bulan ve iyi giden hikayeye bu sahnelerle gölge düşürüldüğünü düşenen izleyiciler bir hayli fazla.

Bir dizi hayranının şu mesajına da dikkat: “Zeynep gerçekten çok yanlış davrandı. Senin ne işin var Arzu gibi bir kadının yanında. Hem de silahsız, tek başına. Arzu’yu hafife almışsın Zeynepciğim sen. Zafere dua et, Arzu’nun normal olmadığını anladı sonunda. İki kadını da kurtardı. Ne yazık ki Zeynep silahı eline almayacaktı. Arzu’ya hiç dokunmayacaktı. Silah zaten Arzu’nun elindeydi… Hatanın en büyüğünü yaptın Zeynep.”

İşte dizi hayranlarının çok eleştirdiği Kefaret dizisinin 18. bölüm final sahnesi: