Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yeni dizisi Çocuk, oyuncu kadrosuyla dikkat çekti!

Star TV’nin yeni dizisi Çocuk, oyuncu kadrosuyla dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül sezonunda yayınlanacak yeni dizilerle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Star TV’de ekrana gelecek olan Çocuk dizisi, kadrosuyla dikkat çekti.

Halka dizisinden ayrılan Usta oyuncu Nazan Kesal’ın diziye katılmasının ardından, yeni isimlerle ilgili haberler de gelmekte.

Yönetmenliğini Kırgın Çiçekler ve Can Kırıkları dizisinin de yönetmenliğini yapan Serkan Birinci’nin üstlendiği Çocuk’un kadrosuna sürpriz isimler dahil oldu.

İrfan Şahin’in sahibi olduğu 1441 Prodüksiyon imzalı dizinin çalışmaları devam ederken, çekimlerinin de Ağustos ayında başlayacağı öğrenilmişti.

Star TV'nin yeni dizisi Çocuk, oyuncu kadrosuyla dikkat çekti! 7

(Nazan Kesal)

Dizide beş başrol oyuncusu olacak. Kadro hayli geniş tutuluyor. Yapımda hem çocuklar hem de annelerin hikayeleri öne çıkacak.

İddialı bir proje olan Çocuk dizisi için, son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ekrana gelen Mert Fırat’la da görüşüldüğü ifade edilmekte.

Star TV'nin yeni dizisi Çocuk, oyuncu kadrosuyla dikkat çekti! 8

(Mert Fırat)

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre, Mert Fırat’ın yanı sıra, tv8 ekranlarında final yapan  Kızım dizisiyle son olarak ekrana gelen Serhat Teoman da kadroda.

Ayrıca bir başka isimle de görüşmeler sürmekte. Fox’un final yapan Vurgun dizisinde oynayan Cemal Toktaş’ın da ismi diziyle anılıyor.