Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1 reytingi bir kenara bıraktı, Kalk Gidelim’i bırakmadı!

TRT1 reytingi bir kenara bıraktı, Kalk Gidelim’i bırakmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Stres atmak için TRT1’in Kalk Gidelim dizisi iyi bir seçim! Perşembe akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Kalk Gidelim dizisi, eğlenceli hikayesi ile ekran başındaki izleyicilere neşeli anlar yaşatmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 130 bölümü yayınlanan dizinin 4. sezonu devam ediyor.

Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri yapılan dizinin hayranları her yeni bölümün kendilerini ekrana daha da çok bağladığını ve diziyi sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar yapıyor. Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer ve Erkan Sever’in başrollerinde yer aldığı dizide uzun süredir bir arada olan ekip artık bir aile oldu. Yapımın bu kadar doğal olmasının altında bu konunun da payı bulunuyor.

Sosyal medyada dizi hakkında mesajlar yayınlayan hayranlar, “Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” klişe sözünü de yazmadan geçmiyor. “Her bölüm mü güzel olur” diye yorum bırakan takipçiler, 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 131. bölüm fragmanındaki kısa sahnelerden yola çıkarak yine çok eğlenecekleri bir bölümün geldiği konusunda hem fikir oldu.

Şakir’in hamile eşine araba kullandırması şaşırtırken, birçok dizi hayranı Şakir ve Dudu’nun bebeğinin artık doğmasını da istiyor. Yeni bölümde diziye bebek gelir ise şaşırmamak lazım. Dudu’nun hamilelik meselesi fazlasıyla uzadığı için bazı dizi takipçileri de bu doğun gerçekleşmesini ve konunun kapanmasını istiyor.

Dizinin reyting sonuçları ise pek de iyi gelmiyor. Cumartesi akşamları daha iyi sonuçlar alan dizi gün değiştirdikten sonra perşembe akşamları güçlü rakipler karşısında iyice izleyici kaybı yaşadı.

Ancak TRT1, bu olumsuz gelişmeye rağmen diziye destek olmaya devam ediyor. Zaten TRT1 dizilerinin en büyük şansı da bu. İzleyiciler hemen final olmayacağını bildikleri için dizilere bağlanmakta sorun görmüyor.

İşte Kalk Gidelim dizisinin 3 Aralık Perşembe günü yayınlanacak 131. bölümünden ilk fragman: