Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Defne Samyeli’nin Asena karakteri, Sol Yanım dizi hayranlarını çıldırttı!

Defne Samyeli’nin Asena karakteri, Sol Yanım dizi hayranlarını çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları artık Star TV ekranında yeni bir dizi var. Her ne kadar ilk bölümü reytinglerde beklentilerin altında kalsa da durumu toparlama ihtimali bulunan bir yapım Sol Yanım. Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey gibi genç isimlerin yanı sıra; Cansel Elçin, Benian Dönmez, Seda Akman gibi tecrübeli oyuncularda kadroda bulunuyor.

Daha önce İstanbullu Gelin’de konuk oyuncu olarak izlediğimiz Defne Samyeli de yapımda Asena isimli sosyetik bir kadına hayat veriyor. Fakir bir ailenin kızı olan Asena, zengin bir adam ile evlendikten sonra, geldiği yeri unutmuş ve tamamen farklı bir kimliğe bürünmüş.

Asena karakterinde Defne Samyeli’ye yönelik sosyal medyada birçok yorum paylaşıldı. Genel olarak izleyiciler Samyeli’ni daha önceki dizi deneyimlerine göre daha iyi oyunculuk sergilediği konusunda yorumlar yaptı.

Defne Samyeli'nin Asena karakteri, Sol Yanım dizi hayranlarını çıldırttı! 7

Ayrıca, Asena karakterinin tavrı ve kıyafetlerine de büyük bir eleştiri yapıldı. Samyeli’nin karakterinin gençler için çok kötü bir rol model olduğunun altını çizen birçok izleyici, fazla açık kıyafetler giydiği için de eleştirilerde bulundu.

Asena, sosyetik bir kadın ama dekolteleri de fazlasıyla kullanıyor ve fiziğini göstermekten de çekinmiyor… Babasının yanında saygısızca davranışlar sergilediğini belirten dizi hayranları, Asena karakterinden bu yönleri nedeniyle rahatsız olduklarını da belirten yorumlar yaptı.