Ana sayfa TV Programları Stüdyoda ilginç kale sohbeti… Yaparsın Aşkım 105. Bölüm

Stüdyoda ilginç kale sohbeti… Yaparsın Aşkım 105. Bölüm

tarafından ker_def

25 ülkede reyting rekorları kıran, dünyaca ünlü format şirketi Red Arrow’un “My Man Can” isimli yarışma formatı, İlker Ayrık’ın sunumu ve “Yaparsın Aşkım” adıyla FOX ekranlarından evlerinize konuk olmaya devam ediyor.

“Yaparsın Aşkım” heyecan dolu 105. bölümüyle 30 Ocak Çarşamba akşamı yine rekabete ve eğlenceye sahne oldu. Yarışmacılar, büyük ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya rekabete girdiler.

“SALLA ÇALKALA” adlı ilk oyunda yarışmacılar bellerindeki
boncuklarla dolu 3 şişeyi en kısa sürede boşaltmak için yarıştılar. “NİNJA” adlı ikinci oyunda, erkek yarışmacılar 2 dakika boyunca trambolinde zıplayarak karşılarında yer alan hedefe eşlerinin iddiası kadar cd saplamak için rekabet etti.

“MINCIK MINCIK” adlı oyunda yarışmacılar akvaryumun içinde bulunan malzemeleri eşlerinin tahminine en yakın sayıda
olacak şekilde bilmeye çalıştı. “UZAYAN KASA” adlı son oyunda ise kadın yarışmacılar duvara tek tek dizdikleri kasaları, devirmeden ve düşürmeden dizmek için ter döktü.

Yarışmanın başından sonuna kadar çiftlerin büyük mücadele verdiği, kadınların masada eşlerini çekiştirdiği, erkeklerin ise kavanozda hayretler içinde onları izlediği “Yaparsın Aşkım”, yine yüksek oranda heyecan ve eğlence içeren 105. bölümüyle ekrana geldi.