Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin şoke eden Güldür Güldür Show kararının sonuçları

Show TV’nin şoke eden Güldür Güldür Show kararının sonuçları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, Salı akşamı 8. yeni sezonuna başladı. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show yine kahkaha tufanının ilk adresi olarak görülüyor. Show TV’nin uzun süredir kurtarıcı yapımı olduğu da biliniyor…

Ne zaman fırsat olsa kanal tarafından ekrana sürülen Güldür Güldür Show’un yeni bölümleri kadar tekrar bölümleri de ekranda çok izleniyor… Ancak program hakkında alınan son karar büyük şaşkınlık yaşattı. Cuma günleri yayınlanan programın yeni bölümleri, önce perşembe ve sonra da salı olarak gün değiştirdi.

27 Ekim Salı akşamı da ilk yeni gün performansında programın ekrana dönüşünün çok iyi reyting oranları getirmediği de görüldü… Murat Akkoyunlu ve Dağhan Külegeç’in yeni sezonda ekibe katılması önemli bir gelişmeydi. Ayrılan isimler de bir hayli fazla oldu. Çağlar Çorumlu, Emre Altuğ, Evrim Akın, Sinan Çalışkanoğlu gibi isimler artık yeni sezonda izleyicilerle birlikte olamayacak.

Salı akşamları Masumlar Apartmanı dizisiyle TRT1 müthiş bir çıkış yaptı. atv ekranında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın güçlü duruşu 6. sezonda da sürüyor… Baraj dizisi yükselişini sürdürürken, Hekimoğlu ise Kanal D’de sıkıntılı bir süreç yaşıyor.

Show TV'nin şoke eden Güldür Güldür Show kararının sonuçları 7

Böyle bir ortamda Güldür Güldür Show’un ilk yeni gün performansında totalde ilk 10’a giremediğini,14. sırada olduğunu belirtelim. Ancak reyting oranı birçok diziye göre fena sayılmaz…

AB grubunda 8. olun dizi, ABC1’de ise 10. sırayı elde etti. reytinglerin 3’lü seviyelerde olduğunu gözlemliyoruz.

Show TV adına bu oranlar tatmin eder mi bilinmez, ancak programın gün değiştirmesi izleyicilerin alışkanlıklarını da fazlasıyla etkiledi. Önümüzdeki haftalarda Güldür Güldür Show’un daha iyi sonuçlar alması bekleniyor.