Ana sayfa TV Programları ”Suat, kardeşi Vedat bey’in İstanbul’daki evinde” – Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Aralık 2018

”Suat, kardeşi Vedat bey’in İstanbul’daki evinde” – Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Aralık 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümü 13 Aralık Perşembe günü izleyiilerle atv ekranında buluştu. Programın yeni bölümünde önemli konu başlıkları vardı. Müge Anlı’nın yardım eli uzattığı sokakta kalan çiftin bebekleri küçük Müge, dünyaya geldi! Programdaki konu başlıkları şöyleydi: Evsiz çift, doğan çocuklarına ”Müge” adını koydu… Gözde hanım, her yerde kardeşi Müjde’yi arıyor … ”1989 Doğumlu Müjde ile birlikte okuduk”… Aranan Selma Güneş kaçtı mı öldürüldü mü? ”Suat, kardeşi Vedat bey’in İstanbul’daki evinde”. Aynı belediyede çalışan iki kişi kayıp! 2 temizlik görevlisi kaybının birbiriyle olan bağlantısı… ”Sudenaz sürekli evden kaçardı”

Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz. Programda yer alan detaylar aşağıda yer alıyor.

MÜGE BEBEK DOĞDU

İzmir’de yaşayan 8 aylık hamile Nazmiye Yayla ve eşi Aydoğan Avcı, aileleri tarafından reddedilince sokakta kaldı. Ne yapacağını bilmeyen çift Müge Anlı’ya sığındı. Müge Anlı, önce çiftin nikah işlemleri için kolları sıvadı. Ardından kiralık ev aramaya başladı. Çift yeni hayatlarına başlayacakları evi görmeye giderken Nazmiye Yayla’nın sancısı geldi ve bebeğini dünyaya getirdi.

Bebeklerine, kendilerine yarım eli uzat Müge Anlı’nın ismini verdiler. Müge Anlı, küçük Müge’nin sağlık durumunun çok iyi olduğunu bildirdi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…