Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı’nın tarzına ve havasına bakar mısınız? Netflix’in davetinde en şık isimlerden birisi de O’ydu!

Şükran Ovalı’nın tarzına ve havasına bakar mısınız? Netflix’in davetinde en şık isimlerden birisi de O’ydu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı, kızı Mihran’ı dünyaya getirdikten sonra bazı yapımlarda konuk oyunculuk dışında çok fazla ekranda yer almamıştı. Geçtiğimiz sezon sonunda Yargı dizisinde Savcı Derya rolüyle ekranlara gelmeye başlayan Ovalı, izleyicinin çok özlediği bir isimdi.

Ovalı, dizideki rolüyle beğeni toplarken, yeniden ekrana geliyor olması da hayranları tarafından sevinçle karşılanıyor. Performansı ile Yargı dizisine çok yakıştırılan Şükran Ovalı, geçtiğimiz günlerde Netflix Türkiye’nin davetine katıldı.

Davette boy gösteren pek çok ünlü oyuncu, şıklıklarıyla dikkatleri çektiler. Bu isimler arasında beyaz kıyafetiyle Ayça Ayşin Turan ve Serenay Sarıkaya önde geliyordu. Yine Melisa Sözen de geceye katılan ve siyah kıyafeti ile beğeni toplayan bir başka kadın oyuncuydu.

Şükran Ovalı'nın tarzına ve havasına bakar mısınız? Netflix'in davetinde en şık isimlerden birisi de O'ydu! 10

Adeta kırmızı halı yürüyüşünde gibi özenle hazırlanan oyuncuların şık halleri, magazin basınında da yer aldı. Hayranlarından beğeniler alan oyuncular arasında Şükran Ovalı da var. Ovalı, o gece için uzun parlement mavisi, derin yırtmaçlı kabarık bir etek ve bistüyer seçmişti. Ancak üzerine giydiği kısa deri montu ve uzun siyah ince topuklu çizmeleriyle çok beğenildi. Şık elbisesini, siyah deri ceket ve çizme ile kombinleyerek çok farklı bir çizgi ortaya koyan oyuncu, gecenin en dikkat çeken isimlerinden olmayı da başardı!

Şükran Ovalı'nın tarzına ve havasına bakar mısınız? Netflix'in davetinde en şık isimlerden birisi de O'ydu! 11

Saçı, makyajı ile de çok beğenilen Şükran Ovalı, düzgün fiziği kıyafetini bir model edasında taşıdı. Ovalı’nın instagram sayfasından paylaştığı o geceye ait fotoğaflarına ilk yorumlardan birisi de eşi Caner Erkin’den geldi. Erkin ‘Prensesim’ notuyla bir gül goncası emojili mesaj atarken, oyuncu-model ve modacı Ece Sükan da Şükran Ovalı’nın kıyafetini çok beğenen isimlerden birisi olarak ateş emojisi ile mesaj iletti…

Şükran Ovalı'nın tarzına ve havasına bakar mısınız? Netflix'in davetinde en şık isimlerden birisi de O'ydu! 12

Şükran Ovalı'nın tarzına ve havasına bakar mısınız? Netflix'in davetinde en şık isimlerden birisi de O'ydu! 13